Last news in Fakti

17 Декември, 2016 15:00 4 356 4

Victoria's Secret за истински жени

  • бельо-
  • жени-
  • съвършено тяло-
  • victoria's secret

Жени, които не са професионални модели и нямат „съвършени“ тела, решиха да си направят ревю, имитирайки модното шоу на Victoria's Secret, което се състоя на 30 ноември в Париж.

Видеозаписът е публикуван в YouTube на 8 декември и много бързо доби популярност. Досега нестандартната изява е гледана над два милиона пъти, пише tialoto.bg.

Дамите с различно телосложение излизат по бельо, някои от тях носят и криле, подобно на Ангелите от Victoria's Secret. Жените искат да покажат, че модата е за всеки и не е нужно да имат перфектно тяло, за да бъдат себе си.

Не за първи път представители на нежния пол демонстрират идеята, че щастието не означава човек да е със съвършен външен вид.

С поддържане на тази теза се е заела особено ентусиазирано моделът plus-size Ашли Греъм, която съвсем скоро се сдоби и с прототип на кукла Барби с по-пищни размери.

Вижте модното ревю на дамите във видеото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    4 0 Отговор
    По дяволите, тук има доста месо :)
    Някои от тях са наистина сладки, признавам си.

    Коментиран от #2

  • 2 незнайко

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "некойси":

    Има граница на пълнота и това което е извън тази граница. Прекалено ДЕБЕЛИТЕ са неприятни за гледане.
  • 3 дебелариум

    5 0 Отговор
    ГМО храни, фаст фуди , липса на спорт, движение и пр. дават своето отражение особенно в богатите, оядени, затлъстели страни и това неминуемо води до отражение в модните тенденции!
  • 4 ИЕИ

    0 1 Отговор
    Свинско шоу е станало. Айде дебеланите с целюлита да си гледат задълженията и да не се бъркат там, където имат работа моделите.