Last news in Fakti

18 Декември, 2016 03:14 1 902 0

Купиха апарат за бебета с пари от капачки

  • бебе-
  • апарат-
  • капачки
Купиха апарат за бебета с пари от капачки - 1

Апарат за бебетата в неонатологично отделение на хасковската болница закупиха дарители с пари от събрани капачки от бутилки. В продължение на една година хасковско читалище и местният клуб „Мама“ организираха акция по събиране на капачки от ПВЦ бутилки. В нея са се включили училища и читалища в Хасково и Кърджали, съобщава в. "Монитор".

Събрани са общо 1832 килограма капачки. За тях инициаторите са получили 610 лева, с които успяват да закупят Пулсоксиметър за най-малките бебета в Хасково. Апаратът следи температурата, кислорода, пулса и други показатели на новородени деца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА