Last news in Fakti

19 Декември, 2016 00:30 4 731 4

Кои професии правят най-много секс на фирменото коледно парти

  • секс-
  • парти-
  • фирмено-
  • коледно-
  • колега

Празничният сезон е време за благотворителност и споделяне, но също очевидно е и идеален момент за секс с колега. Близо 40 процента от британците правят секс с колежки на служебни коледни партита, като често това се случва и в кабинета на шефа, пише в. "Дейли мирър", цитиран от edna.bg.

Изданието се позовава на национално проучване, поръчано от марка за дамско бельо. От изследването станало видно, че над 50 на сто от анкетираните са целували колега на ведомствено коледно парти.

Според проучване сред 2000 британци най-често това се случва на IT-специалистите и работещите в отдел „Човешки ресурси".

63% от компютърните специалисти се напиват и правят секс на коледното парти с колеги при 56% за HR-ите.

Същото се случва с 27% от заетите в сферата на образованието и 29% от здравните служители.

Предпочитаното място за правенето на секс с колега по Коледа бил служебният паркинг, който събирал 25 на сто от гласовете. 21 на сто залагали на залата за конференции, 18 на сто - на бюра и шкафове и 16 на сто - на кабинета на шефа.

20 на сто от анкетираните доверили, че са се напивали юнашки на коледните служебни партита и след това дълго ги е било срам.

20 на сто от британките са започвали дълготрайна връзка с колега, след като са се целували на коледно парти, припомня изданието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 John Gotti

    6 0 Отговор
    Значи ако си даскал по информатика в медицинския - имаш шанс да плющиш 129:1 - добър коефициент, обаче ако си хакер и продаваш пиян медицински дипломи на паркинга - шанса ти е 137:1 - никакак не е зле, а освен тва 13:6 е шанса ит-специалист да преплющи некой хакер, обаче ако си пазач на платения паркинг пред медицинския, и имаш лаптоп с интернет и си пил две ракии преди работа ем ша плющиш ем ша има и бакшиш.
  • 2 mediator37

    1 0 Отговор
    Весело е в трудовите колективи. Те затова на Коледи и купони ходят без половинките си.
  • 3 Хасан

    0 2 Отговор
    John..мой човек си
  • 4 кекс

    0 0 Отговор
    Сетих се,порно актрисите!!!