Last news in Fakti

4 Ноември, 2011 18:54 1 065 0

Подходящите обувки правят жените по-слаби

  • великобритания-
  • обувки-
  • жените-
  • по-слаби-
  • дебенхамс

Жените могат да "свалят" няколко килограма от теглото си само за секунди, избирайки подходящия чифт обувки.

Според британската верига магазини Дебенхамс правилният чифт обувки създава илюзията, че дамата е смъкнала няколко килограма, съобщава БГНЕС. Технолозите на веригата магазини създали формула за идеалния вталяващ ефект, като комбинирали няколко трика, създаващи впечатлението за по-дълги крака и по-стройни бедра.

Модерните в момента високи обувки с телесен цвят са тайната за стройната фигура. Но цветът на обувките трябва да съответства на цвета на кожата, тъй като това създава впечатление за по-дълги крака. Платформите трябва да бъдат прикривани и поне един сантиметър дълбоки за максимално издължаване на крака.

Височината на обувките също е от съществено значение, като съветът към дамите е да подбират обувки с поне 7-сантиметров ток. Колкото до широчината на тока, най-тънкият ток създава най-силно впечатление за вталяване.

Но обувките с каишки по глезена трябва да бъдат избягвани на всяка цена, тъй като те правят крака да изглежда по-къс и широк. Следователно формулата е цвят + платформа + висок ток + широчина на тока - каишка по глезена = отслабване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА