Last news in Fakti

8 Ноември, 2011 09:44 2 163 1

Пребиха Аврил Лавин

  • аврил лавин-
  • лос анджелис-
  • броуди дженър

Петима неизвестни нападнали певицата и гаджето й

Канадската рок певица Аврил Лавин е била пребита в Лос Анджелис заедно с нейния приятел Броуди Дженър. Инцидентът е станал в нощта на неделя срещу понеделник пред хотел „Рузвелт“, разположен точно срещу Алеята на славата и „Кодак тиътър“, където се провежда церемонията по връчването на Оскарите. Лавин и Дженър били нападнати от петима неизвестни.


По думите на самата певица, външният й вид е ужасен: насинено око, разбит нос, спукана устна. 27-годишната Лавин не уточнява мотивите на нападението, като обаче отбелязва, че не е оказала съпротива. „Господи, беше ужасно! Не понасям насилието, то никога не води до нищо. Нападнаха ни петима, които даже не видях откъде се взеха.“

28-годишният Дженър, който излиза в певицата от 2010 г., също е с травми по лицето, но по-незначителни. Той се опитал да защити любимата си, но бил нападнат с бутилка по челото. След инцидента Лавин е била хоспитализирана, а Дженър е бил отведен в полицията, за да даде показания.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 NO ONE

    2 0 Отговор
    Гадна работа :(