Last news in Fakti

15 Януари, 2017 04:30 6 244 1

Фотограф засне красиви светлинни стълбове

  • светлинни стълбове-
  • явление-
  • нощно небе-
  • канада-
  • тимъти джоузеф елцинга

Красиви кадри от нощното небе над Канада

Фотограф засне красиви светлинни стълбове - 1
Снимки: Timothy Joseph Elzinga

Множество забележителни неща се случват през нощта и за щастие има фотографи, които будуват по това време, за да ги видим и ние.

Канадецът Тимъти Джоузеф Елцинга събужда 2-годишния си син Гибсън в 1:30 сутринта, за да му покаже красивите цветни светлини, танцуващи на нощния небосклон.

Подобни явления се наричат светлинни стълбове. Светлинният стълб или слънчев стълб е вертикален стълб или колона от светлина, образуваща се обикновено по време на изгрев или залез.

Фотограф засне красиви светлинни стълбове

Кадрите на светлинните стълбове могат да се видят и в петата минута от приложеното видео.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ваня

    1 0 Отговор
    Това изобщо не е красива гледка. Това е сигнал, че кислорода в атмосферата изгаря. Гледайте по международната интернет телевизия ❤️АЛЛАТРА ТВ предаването"Черная метка цербера". Ние с вас виждаме, че ситуацията с природните бедствия е сериозна, разказват ни приказки и лъжи, и всичкин прекрасно разбираме това. Само заедно можем да спрем това безумие. Присъединявайте се към доброволците от целия свят в международния проект Съзидателно общество и помогнете истината да достигне до хората. Само така ние имаме шанс на спасение. Гледайте международния онлайн форум"Нашето спасение е в единението", А на 22 април ще има нов форум "Изход има", и ще разберем от научни факти за причината за гибелта на Марс, и защо Земята може да загине по същата причина.