Last news in Fakti

28 Януари, 2017 02:00 997 0

Клуб "Перото" става училище за магия

  • перото-
  • хогуортс-
  • хари потър
Клуб "Перото" става училище за магия - 1

Литературният клуб "Перото" се превръща в училището за магия "Хогуортс" на 2 февруари от 18.00 ч. - в Нощта на книгите за Хари Потър, съобщават от НДК.

Вълшебната тема тази година е "Професорите на "Хогуортс". Най-добрите магьосници ще спечелят билети за филмовия концерт "Хари Потър и философският камък" на 25 февруари в зала 1 на НДК. Ще има и подаръци книги - от издателство "Егмонт", партньор на инициативата.

Участниците ще бъдат разпределени в четири дома - Грифиндор, Слидерин, Хафълпаф и Рейвънклоу. Сформираните отбори ще трябва да отговарят на въпроси, свързани с магьосника Хари Потър, и да преминат през всички предизвикателства, които им поставят професорите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА