Last news in Fakti

30 Януари, 2017 14:14 747 0

На фокус: Дигиталното здравеопазване

  • медицина-
  • здраве-
  • форум
На фокус: Дигиталното здравеопазване - 1

Форумът за иновации в здравния сектор „Digital Health and Medical Innovation Forum“ се провежда за втора година в София. Ранните регистрации са отворени до 10 февруари 2017г.

„Digital Health and Medical Innovation Forum“ ще събере инвеститори, клиники, медицински заведения, държавни структури и изобщо технологични иноватори от медицинския сектор, за да обсъдят новите идеи и приложения и да доразвият своите визионерски проекти.

Организаторите на събитието b2b Media споделят за резултатите и наблюденията от първото издание от 2016 г проведено с партньорството на Представителството на ЕК в България.

Надя Маринова, гл. редактор на b2b Media: ”Секторът се развива изключително бързо и буквално всеки ден ставаме свидетели на нови апликации и въвеждане на технологични идеи дори и тук в България. За една година наблюдаваме много нови и интересни проекти и решения в сферата на иновациите в сектора, свързан със здравеопазване и медицински услуги, както и много смели концепции и реализирани проекти от страна на start–up предприемачи. Очакваме компаниите с иновативни решения и се надяваме форумът да се превърне в платформа не само за обмен на идеи, но и да генерира нови такива, както и за продуктивни партньорства в сектора”.

Форумът е за хора, интересуващи се от нови бизнес запознанства в медицинския сектор, които инициират динамични дискусии и поддържат медицинските иновации като приоритет в сектора на здравното обслужване и грижата за човека. Събитието ще бъде не само една интересна среща, но и платформа за предприемачи, иноватори и изследователи, които ще демонстрират своите разработки.

Лидери и експерти от бранша ще се срещнат, за да обменят идеи и да разширят познанията си относно медицинския сектор и неговото бъдеще.

Ранните регистрации!

Програмата на „Digital Health and Medical Innovation“ цели да предложи широк обхват от презентации по следните теми:
* Медицинската услуга в епохата на Интернет технологиите
* Фокус към иновациите
* Българската IT индустрия с потенциал да се превърне в задвижваща сила за растеж
* Български успешни примери с принос в световната медицина
* Start up — успешните български идеи и реализирани проекти
* Регулаторни рамки за нови медицински технологии
* Трансформирането на услугите чрез технологиитe

Форумът „Digital Health and Medical Innovation“ ще събере:
* Лидерите в производството на медицински устройства;
* Диагностици;
* IT специалисти от здравната индустрия;
* Предприемачи;
* Осигурители, потребители и изследователи на медицинските услуги;
* Професионалисти в клиничния технологичен трансфер;
* Консултанти;
* Адвокати;
* Изпълнителни директори на развиващи се бизнеси и други осигурители на медицински услуги.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА