Last news in Fakti

14 Февруари, 2017 01:15 3 098 7

Ето коя си позволи да игнорира Роналдо

  • ермак-
  • роналдо-
  • отказ

Запознайте се с рускинята Лилия Ермак

Ето коя си позволи да игнорира Роналдо - 1
Снимка: instagram

Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е сред най-желаните ергени във футбола. Името на португалецa често бива забърквано с различни красавици, а след раздялата му с руския модел Ирина Шейк, спекулациите около личния живот на четирикратния носител на Златната топка не стихват.

Роналдо дава вид на мъж, на когото никоя жена не би отказала. Оказва се обаче, че това съвсем не е така. Медиите в Испания запознаха широката общественост с дамата, дръзнала да игнорира интереса на европейския шампион с Португалия.

Тя се казва Лилия Ермак, рускиня е и работи като модел. Снимките на хубавицата са разтуптели много мъжки сърца, а тя щедро сподели фотоси в профила си в една от социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чубака

    4 1 Отговор
    Тоа че предърви...
  • 2 Бай Този

    5 0 Отговор
    Ей, пак рускиня.Готини рускини ей.
  • 3 Ян Бибиян

    9 0 Отговор
    Какво общо има този гей Кристиано Роналдо с жените ??!!!
  • 4 кроко карлуков

    5 0 Отговор
    Напереното рускинче само се пиари използвайки името на Роналдо ! Той я бил искал но тя му отказала и веднага снимките, вижте ма ква съм героиня и ква съм хубавелка.. кой друг богаташ ме желае ? Така че, ако не от Рони от някой друг ще го отнесе , друг начин няма.
  • 5 Роналдо

    6 0 Отговор
    Лъже моделката,пернах я няколко пъти!!!
  • 6 Права е

    1 0 Отговор
    Права си е да откаже...никоя нормална жена не би се хванала с този п...л Роналдо... Тоя освен някой обратен мангал да му пръска пърдялника, друг не му подхожда...Не знам какво изобщо му харесват на този Роналдо...сигурно е заради парите, ама то пари, пари ама с такова г.йче живее ли се...ужас

    Коментиран от #7

  • 7 Оеее

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Права е":

    Харесват му прическата най-вече... тук колегите 90% са се подстригали като него, а останалите 9% като Меси. Аз и няколко човека сме накъдето задуха вятъра прически. И аз не схващам какво би привлякло тая муцарела в Роналдо, освен ако не е паричколапачка? но тия могат да си хванат някой руски милионер и милиардер - там бъка от олигарси, пред които Роналдо ще изглежда като чистач в градска тоалетна по имане. не е лоша мацката - вади вид. Признавам, най-много ми хареса седалката на автомобила от всичко. такащ е ми ходи на Трабанта, че половината с Баварки тук ще се пръснат от завист.