Last news in Fakti

19 Февруари, 2017 01:15 3 365 1

Баскетболист омая красивата Вожняцки

  • баскетболист-
  • красивата-
  • вожняцки

Бившата номер 1 в женския тенис Каролин Вожняцки има нов мъж до себе си три години след раздялата с голфъра Рори Макилрой.

Щастливецът е 206-сантиметровият баскетболист от отбора от НБА Сан Антонио Спърс Дейвид Лий. Връзката им беше потвърдена от брата на датската тенис принцеса Патрик, който разкри пред местен таблоид, че сестра му има нова любов.

"Мисля, че е нещо много красиво. Той е интелигентно и внимателно момче, много е атлетичен и е професионален баскетболист", разказа Патрик пред местен таблоид.

На 14 февруари самата Вожняцки повдигна малко завесата над личния си живот, като публикува в Снапчат снимка с огромен букет с рози, получени от Дейвид Лий и придружени с надпис "Щастливо момиче", много емотикони на сърчица, а
33-годишният баскетболист беше тагнат на снимката.

Вожняцки е една от най-атрактивните тенисистки в света, а поредното признание за това беше появата и на страниците на изданието за бански костюми на "Спортс Илюстрейтид".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 корса

    0 0 Отговор
    Тая по-убава от нашто Венче!