Last news in Fakti

5 Март, 2017 00:30 8 240 1

Съвети към жените от най-известната стрийптизьорка

  • секс-
  • съвети-
  • дита фон тийз
Съвети към жените от най-известната стрийптизьорка - 1
Снимка: Shutterstock

Кралицата на бурлеската и съблазняването Дита фон Тийз има на какво да научи жените. Според нея основното нещо, което една дама трябва да знае е как да изглежда безупречна, поддържана и желана.

„Смятам, че много от жените всъщност не знаят какво е да изглеждат секси. Увереността в себе си е това, което ни прави да изглеждаме истински съблазнителни”, казва известната танцьорка.

„Вътрешната сила, разумът и чувството за хумор са в основата на нашата сексуалност. Великите съблазнителки в историята са знаели, че да бъдеш желана не означава да си просто привлекателна или възбуждаща. Не се налага да избирате между ума и сексапила. Просто трябва да разберете, че вътрешният мир формира сексуалността ви.”

Обичайте тялото си
Макар, че Дита не крие, че е увеличила размера на бюста си, сложила си е бенка на скулата и пристяга талията си с помощта на корсет, тя казва, че обича тялото си и съветва всички дами да постъпят като нея, защото така ще се чувстват много по-уверени и освободени в общуването си със силния пол.

„Пластичната хирургия съществува от 1700-а година, когато е била направена първата корекция на носа и ми се струва странно близо четири века хората да се отнасят към нея с предубеждение. Тя е просто начин да подобрите това, което вече имате. Важното е да можете да спрете навреме и да се наслаждавате на резултатите.”

Бельото и красивите дрехи са най-добрите приятели на жената

Кралицата на бурлеската е известна с любовта си към копринените чорапи и красивото бельо. Тя има собствена линия за бельо, в ретро стил.

„Всяка вещ, която пада на пода, докато се събличате, трябва да изглежда нова, прекрасна и достойна да бъде фотографирана”, казва жената, която често се облича само, за да бъде красиво съблечена.

Никога не се отпускайте

„Никога не си позволявам да се появя пред партньора си с ролки на главата”, казва тя. „Разбира се, аз също се нуждая от отдих, не ходя на високи токчета вкъщи, но и не се обличам в халати и раздърпани тениски. Имам прекрасна колекция от домашни дрехи, в стил 30-е и 40-е години”.

Близките ви отношения с един мъж не са повод той да ви вижда в естествения ви вид, смята една от най-прочутите стрийптизьорки в света.

"Искам, гледайки мен, жените да разберат, че дори да не са надарени с красота от природата, пак могат да бъдат разкошни." казва тя за финал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 съвет

    7 1 Отговор
    дита фон тийз да вземе да прочете онази статия какво в жените привлича мъжете, че иначе ще си живее в заблуда в нейния изкуствен свят.