Last news in Fakti

13 Март, 2017 02:00 1 112 3

Кристиано ще се радва на близнаци

  • кристиано-
  • близнаци

Кристиано Роналдо ще стане баща за втори път, информират медии по цял свят, а според британският таблоид "Сън" новината е потвърдена от "източник от семейството" на португалската суперзвезда.

Сурогатна майка от Западното крайбрежие на САЩ очаква да роди близнаци на голмайстора на Реал Мадрид "много скоро".

"Кристиано обича да пази в тайна личния си живот, но е казал на всичките си роднини, че бебетата съвсем скоро ще пристигнат на бял свят", е цитиран източникът от "Сън".

Сурогатна майка роди и първата рожба на Роналдо - Кристиано младши - който е на шест години. Любопитен факт е, че сегашната интимна приятелка на кавалера на Златната топка Джорджина Родригес е била детегледачка преди да се запознае със стрелеца на "белия балет".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    МАЙ ЧЕ БАДЪР ХАРИ ПОВЕЧЕ МУ СЕ РАДВА
    НАПЪЛНИЛ Е ШОРТИТЕ
    КАТО ГЛЕДАМ
  • 2 Шубата

    3 0 Отговор
    Ми то Бадр Хари е бащата
  • 3 незнайко

    0 0 Отговор
    Само думата СУРОГАТНА ме отврати веднага . Този човек П...Л ли е ?