Last news in Fakti

16 Март, 2017 13:20 1 157 0

Играта с конструктор вече няма да е същата (ВИДЕО)

  • конструктор-
  • игра-
  • лего-
  • летяща лента-
  • строителни блокчета

Да, строителните блокчета могат да се залепят на всяка повърхност в дома ви

Играта с конструктор вече няма да е същата (ВИДЕО) - 1

Ако сте от онези родители, които са се примирили, че блокчетата от лего вечно ще се търкалят по пода и ще бъдат причина за ужасни и болезнени инциденти, то може би ще искате да разширите хоризонтите си.

Група иноватори са разработили нова лента, която ще позволи на любителите на конструктори да поставят своите творения по стените, тавана, мебелите и почти навсякъде другаде.

Играта с конструктор вече няма да е същата (ВИДЕО)

Новината е колкото добра, толкова и лоша за родителите, чиито домове вече са се превърнали в минно поле от малки пластмасови блокчета, защото този продукт ще разкрие пред малките творци нови перспективи и поле за изява.

Лентата не е изобретение на компанията Лего и тя по никакъв начин не желае да се ангажира и асоциира с нея. Пред Newsbeat, представители на датската компания за играчки са заявили, че „не са ангажирани с продукта, който не одобряват и не подкрепят“.

Играта с конструктор вече няма да е същата (ВИДЕО)

Лентата е измислена от двама ентусиасти от Кейптаун, столицата на Южна Африка. Nimuno Loops представлява лепкава гумена повърхност от едната страна и подредени в редички шипове от другата. Изобретателите ѝ заявяват, че тя е съвместима с всички добре познати марки конструктори на пазара.

Тя обаче все още е в процес на производство и нейните създатели се надяват да успеят да я пуснат на пазара в средата на годината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА