Last news in Fakti

28 Март, 2017 17:09 1 497 1

Как да не заплачеш, когато загубиш? (ВИДЕО)

  • заплачеш-
  • загуба-
  • подгласничка-
  • кралица на красотата-
  • емоции-
  • ванеса домингес-
  • мис колумбия 2017

Кралица на красотата не можа да скрие разочарованието си

Как да не заплачеш, когато загубиш? (ВИДЕО) - 1

Имате ли представа колко усилено трябва да работи една жена, за да получи място в конкурс за красота?

Разбира се, това не е кариера за всеки. Да си кралица на красотата не е никак лесно и всяко момиче, избрало да тръгне по този път, се е обрекло на труден и тежък живот. Има строг режим на хранене и на физически упражнения, стриктен протокол за красота и грижи за кожата, да не говорим за всички разходи. Няма как да отречем, че всяка девойка, решена да се занимавате с това, ще има много работа, пише „Метро“.

Сега си представете, че вие сте едно от тези момичета и сте изхабили цялата тази енергия и пари, за да стигнете до полуфиналите и да станете втора.

Това не е краят на света, но точно в този момент, когато чуете крайното класиране, без значение колко е благ характера ви и колко мила и любезна сте по принцип, както и колко добре владеете себе си, вие ще бъдете изключително тъжна и ядосана, че не вие получавате короната, а сте само подгласничка.

Точно това се е случило и на Ванеса Домингес в конкурса за красота Мис Колумбия 2017.

И наистина, кой може да я вини?

Емоциите на Ванеса надделяват над тренираната с години замръзнала усмивка, когато конкурентката ѝ Лора Гонзалес Оспина е обявена за победителка в тазгодишния конкурс за красота в Колумбия.

И интернет полудя! Потребителите в социалните мрежи започнаха да споделят нейната реакция, по която бързо бяха сътворени закачливи и забавни картинки и текстове.

Много от тях наричат Ванеса „лошият губещ“, но ние ѝ съчувстваме. Фактът, че успява да се успокои и се прегръща с победителката, е свидетелство за нейния професионализъм.

Макар Ванеса да не успя да спечели титлата Мис Колумбия, тя спечели място в сърцата на много хора, напомняйки ни, че кралиците на красотата не са роботи, а хора, които са работили усилено, пролели са много кръв и пот, търпели са лишения и са платили прескъпо, за да сбъднат мечтата си. Нормално е, когато не спечелят да бъдат нещастни и ядосани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    3 1 Отговор
    Ела давидиш на село как се работи с кръв и пот не да си дигат краката и да ходят по салнчетата