Last news in Fakti

1 Април, 2017 07:00 3 552 1

Вашият хороскоп за днес, 01.04.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • везни-
  • скорпион

Овен

Без съмнение ще се радвате на късмет. С достатъчни усилия ще завоювате нови територии. Но не се доверявайте повече от допустимото и успехът ви ще дойде. Бъдете толерантни към неравностойните на вас.

Телец

Заложете на деловите си срещи, ще ви бъдат полезни. Не ги пренебрегвайте и ще се изненадате от лекотата, с която ще вземате решенията си. Желанието да разнообразите деня си може да ви отведе вечерта на някое тихо и приятно място, или пък при шумна компания. Зависи само от вас.

Близнаци

Днес при никакви обстоятелства не прекалявайте с тревогите от личен характер. Опитайте се да премахвате и най-малките възможности да си създадете проблеми, които да нарушат по един или друг начин стабилността ви от делови или материален характер.

Рак

Днес ще можете с лекота да превръщате трудните ситуации в личен аспект в по-приятни за вас, особено ако пипате с твърда ръка и действате безкомпромисно. Не се колебайте да отстоявате интересите си.

Лъв

Днес ще се радвате на приятни емоции и добро здраве. Ако имате планове за ремонт и подобряване на домашната обстановка, не се колебайте, а се захващайте за работа.

Дева

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще са раздразнителни към всичко, което им създава дискомфорт или е заплаха за текущото ви материално състояние. Напълно възможно е именно на това да се дължи и факта, че сте склонни към промяна на мнението си.

Везни

Днес по-голяма част от родените под този зодиакален знак ще виждат положителните и отрицателните страни на една и съща ситуация, което ще ви даде така необходимата обективност. Наложително е да търсите няколко начина за постигането на финансова сигурност.

Скорпион

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще бъдат с особено изострена чувствителност към всичко красиво, с което са заобиколени в ежедневието. Ще имат желанието да направят някои реконструкции в дома си, с цел доставяне на по-голяма зрителна наслада.

Стрелец

Днес лесно ще получавате всичко, което пожелаете, благодарение на убедителните си аргументи и чар. Отделете достатъчно време за близките си - те имат нужда от вашата компания. Здравето ви ще е отлично.

Козирог

Днес от изключителна важност за родените под този зодиакален знак ще е личната дисциплина и самоинициатива, особено ако до момента не сте особено удовлетворени от това което сте постигнали. Напълно възможно е някои стари финансови затруднения да ви обезпокоят днес.

Водолей

Денят не е особено благоприятен за финансови въпроси, особено ако в последно време силно сте се надявали, че ситуацията може да се промени в тази насока от само себе си. Стремете се да контролирате разходите си.

Риби

Днес не позволявайте на нищо около вас да спъва по един или друг начин развитието ви в творчески аспект. По-добре ще е да се концентрирате върху тези дейности, в които можете да наложите стопроцентов контрол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.