Last news in Fakti

2 Април, 2017 07:00 4 714 0

Вашият хороскоп за днес, 02.04.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • риби-
  • козирог

Овен

Днес при никакви обстоятелства не се отпускайте, защото всяко забавяне в изпълнението на текущите ви ангажименти ще води до излишни усложнения за вас в близко бъдеще. Опитайте се да ограничите до минимум разходите си, като избягвате крупните покупки.

Телец

Днес избягвайте усложнените взаимоотношения в любовта. Стремете се да изпълнявате съвестно рутинните си задължения, въпреки че едва ли ще ви носят нужното удовлетворение.

Близнаци

Днес спокойно приемете измененията, настъпващи около вас в личен план. Твърде вероятно е да се изправите пред някои неочаквани предизвикателства, които могат да поставят под въпрос материалната ви сигурност. Опитайте се да владеете чувствата си пред партньора в любовта.

Рак

Днес не мислете за почивка, а внимателно търсете нови възможности за по-добро професионално развитие. Преценявайте обективно хората, с които искате да работите за в бъдеще. Въздържайте се от започването на съмнителни финансови операции.

Лъв

Днес се отдайте на заслужена почивка. Дори и да сте много ангажирани с домашни ангажименти, организирайте свободните си часове, така че да се заредите с положителни емоции.

Дева

Днес се опитайте да отделите достатъчно време за семейството си, тъй като те ще имат благотворно влияние върху вас. Отнасяйте се по-пестеливо към наличните си средства.

Везни

Днес се опитайте да се освободите от някои свои стари финансови дългове, преди да планирате по-сериозни инвестиции, независимо дали са от личен или професионален характер. Взимайте добре обмислени решения и ръководете внимателно делата си.

Скорпион

Днес се стремете да сте максимално активни и организирани, за да ви остане време и за почивка. Ефективността ви ще бъде забележителна, а това ще ви предостави благоприятен случай да започнете с премахването на някои свои стари финансови задължения.

Стрелец

Днес не се преуморявайте и отделяйте достатъчно време за отдих, защото в противен случай рискувате да изгубите мотивацията си за работа. Отдайте заслужено внимание на родителите си.

Козирог

Днес е твърде вероятно получените от вас неочаквани постъпления да премахнат всички ваши стари страхове от финансов характер. Ще се нуждаете от голяма доза увереност на работното си място, за да можете с пълна сила да се възползвате от новите възможности там.

Водолей

Днес посветете по-голямата си част от времето на най-близките. Опитайте се да сложите ред в дома си. Поглезете се с любима храна.

Риби

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще почувстват значително стабилизиране в материалната сфера. Опитайте се да разпределите задълженията си, за да имате време и за любимо хоби или релаксиращи процедури.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА