Last news in Fakti

8 Април, 2017 07:00 4 107 0

Вашият хороскоп за днес, 08.04.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • скорпион-
  • водолей

Овен

Вървите бавно, но уверено към успеха си и не позволявате на никой да ви отклонява от пътя ви. Ако потърсите подкрепа няма да останете разочаровани. Любовни вълнения ще направят вечерта ви по-различна. Длъжници сте някому и не се опитвайте да омаловажите отсъствието си край него.

Телец

Бъдете по-деликатни в отношенията си с хората. Не знаете чии интереси може да засегнете и това да се отрази неблагоприятно върху вас. На повечето от вас им предстои стабилизиране във финансов план. Получените средства ще ви дадат възможност да покриете битовите си нужди.

Близнаци

Желанието ви да се развивате дава своите положителни резултати. Доволни ще бъдете и от материалните придобивки. Цялостното обновяване на живота ви ще започне скоро и това е от изключителна важност за вас. В любовта ще преоткриете човека до себе си.

Рак

С вяра в силите си ще постигате лесно всяко свое начинание. Няма да се колебаете и да рискувате, но бъдете внимателни. Особено във финансовата сфера. Осигурете си стабилен гръб преди да се заемете с малко познати ходове. Жените от знака да бъдат по-търпеливи в желанията си.

Лъв

Когато имате нужда от подкрепа ще я намирате в лицето на онзи, с когото ви свързват проверени чувства. Не се колебайте да работите заедно. Добри финансови придобивки. Уверени сте в себе си и това ви прави печеливши. Самотата не е добър съветник, запомнете го.

Дева

Днес не се доверявайте прекалено на когото и да било. Не прекалявайте с милосърдието си, понякога е здравословно да бъдете егоисти. Романтично увлечение ще ви замае, но дали не фантазирате прекалено много?

Везни

Опита ви е научил, че за нищо не бива да съжалявате, щом нещата са подредени така. Запазете присъствие на духа, предстоят ви успешни попадения, нищо не е загубено. Навлизате в силен период и скоро ще имате достатъчно възможности, за да покажете на света способностите си.

Скорпион

Ще се амбицирате да осъществите свое намерение и това ще ви донесе много положителни изживявания днес. Започнатото ще постави основата на бъдещите ви начинания. Работете и се усъвършенствайте, защото в това е бъдещето ви.

Стрелец

Желанието ви час по-скоро да приключите с нелека задача ще ви мотивира да дадете всичко от себе си. И ще успеете. Ще се радвате на внимание и подаръци. Домашен проблем ще се реши от само себе си.

Козирог

Животът ще ви поднесе изненади, не подценявайте нещата, които ви се случват. Бъдете адекватни на ситуациите и действайте по най-добрия начин. Ако ви потрябва съвет не се колебайте да го потърсите. Това няма да омаловажи делата ви.

Водолей

Отговорностите ви се увеличават и е възможно това да ви по изнерви. Хубавото е, че умеете да общувате и да не подминавате малките радости около вас. Предстои да срещнете човека, който ще ви даде всичко онова, от което се нуждаете.

Риби

Денят ви ще е повече от всякога натоварен с проблеми и е възможно плановете ви да се променят. Но, не се колебайте да направите онова, което се изисква от вас. Ще се изненадате от обрата на нещата и вечерта ще се похвалите с успехи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА