Last news in Fakti

7 Април, 2017 15:08 1 716 2

На Bon Jovi му стана навик да прекъсва внезапно концертите си

  • bon jovi-
  • джон бон джоуви-
  • концерт-
  • прекъсна-
  • прекрати-
  • преждевременно-
  • питсбърг

Певецът отново прекъснаха преждевременно свой концерт. Този път в Питсбърг

На Bon Jovi му стана навик да прекъсва внезапно концертите си - 1
Снимка shutterstock

Американската рок звезда Джон Бон Джоуви се нуждае по-скоро от лекарства, отколкото от молитви. Той прекрати преждевременно свой концерт в американския град Питсбърг, след като посредата на една от песните осъзна, че е настинал и го боли гърло.

За здравословното си състояние, разбира се, той обвини студеното време.

Групата, кръстена на своя вокалист, изнасяше концерт в "Пи Пи Джи Пейнтс арена", в сряда, когато внезапно Джон Бон Джоуви осъзнал, че в събота е пипнал настинка. Споделяйки това с публиката, той обещал, че шоуто ще продължи и няма да спре да пее.

Според местния вестник "Питсбърг пост-газет", той заявил още:"Това е денят, в който имам нужда от караоке певец. Кой от вас приятели знае думите на всички песни на Бон Джоуви?"

Той изпял песента "Bad Medicine" и въпреки обещанието, приключил концерта, който трябвало да продължи 2 часа и половина, с час по-рано, изпявайки за финал песента "Livin' on a Prayer."

Групата има планиран концерт днес в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк. Дали ще се състои или и той ще приключи по средата?

Факти.бг припомня, че певецът прекрати по-рано и концерта си в София през 2013 г., след като получи внезапен пристъп на сенна хрема. Тогава виновни бяха разцъфтелите тополи в Борисова градина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аяжо

    8 1 Отговор
    Тоя скоро ще отнесе боя
  • 2 Мимо

    3 2 Отговор
    Дрогата и алкохола не прощават...