17 Април, 2017 07:00 3 084 0

Вашият хороскоп за днес, 17.04.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • стрелец-
  • риби

Овен

Днес е твърде вероятно да имате желание да се скриете от света, да си останете вкъщи и да се отдадете на заслужен мързел. Въпреки това не отказвайте пътуване, което ще ви зареди само с позитивни емоции. А може да срещнете и нова любов.

Телец

Днес се отдайте на пълноценен отдих. Излезте сред природата или се посветете на любимо хоби. Отделете време и за разговори със семейството си. Направете нещо мило за интимната си половинка.

Близнаци

Днес е добре да оставите малко време за себе си, така по-късно ще може да се насладите на приятната компания на приятелите си. Не позволявайте на някой да ви излъже. Зарадвайте с подарък или мил жест интимната си половинка.

Рак

Ако имате работа за довършване разумно е да я свършите още днес. След това се насладете на заслужена почивка. Обмислете възможни промени в бъдеще, които ще ви дадат повече свободно време и отдих.

Лъв

В момента сте по-склонни да се забавлявате, отколкото да поемете сериозна отговорност. Трудно обаче ще се отдадете на веселби, ако сте отрупани с работа. Поискайте помощ от семейството си, за да се справите със всички задачи.

Дева

Бъдете активни през този ден. Приятел очаква от вас да направите нещо, което за вас няма смисъл, но все пак трябва да изпълните молбата му. Може да постигнете всичко, стига да сте решителни. Не прикривайте чувствата си.

Везни

Днес ще сменяте много бързо настроенията и мислите си и ще ви бъде трудно да довършите нещата, които сте започнали. Приятна изненада от страна на семейството ви ще ви накара да се почувствате обичани и оценени.

Скорпион

Денят ви ще бъде изпълнен с много приятни емоции. Използвайте времето си практично и за забавления. Отделете повече време за вашето семейство. Необвързаните в любовта ги очаква приятна изненада.

Стрелец

Очакват ви приятни емоции днес. Не е изключено да имате и малки сплетни, но кой ли ги няма? Отминете ги с усмивка и се порадвайте на всички останали моменти, които си заслужават. Отделете специално време за семейството си и най-вече на децата.

Козирог

Денят ви ще бъде изпълнен с много динамика и срещи с интересни хора. Не отказвайте излет и повече прекарано време сред природата. Това много добре ще се отрази на физическото и психическото ви здраве. Бъдете позитивни и се радвайте на пълноценна почивка.

Водолей

Този ден ще ви донесе много приятни емоции. Най-накрая ще имате достатъчно време да се отдадете на любими занимания. Вечерта не отказвайте покана за парти. Точно там може да срещнете любовта на живота си.

Риби

Днес ще се радвате на внимание, което със сигурност ще укрепи самочувствието ви. Постарайте се да се справите с някои въпроси от битов характер, за които нямахте достатъчно време напоследък. Не бъдете болезнено ревнини, оставете интимната си половинка да има лично пространство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА