Last news in Fakti

16 Април, 2017 18:59 2 660 1

Яна Маринова: Популярността променя

  • яна маринова

Основните компромиси в начина ми на живота са с това да си типична жена, домакиня, майка и съпруга. Много трудно бих имала до себе си мъж, който да иска да съм домакиня. Може и в друг етап от живота ми да ми се иска да съм различна, не знам. Това заяви актрисата Яна Маринова в ефира на Нова телевизия.

"Трудно е преодоляването на себе си в професионалните ангажименти, които избираш. Понякога се очаква от теб да си някакъв и всички искат да те сложат в някаква рамка и не знаеш дали това би се харесало. Не знаеш до каква степен трябва да се преборваш с тази твоя мечта", добави тя.

"Популярността променя, но винаги съм се старала да я обичам. Едно време виждах и чувах лошите неща за холивудските звезди. Опитвах се да взема само най-доброто. Неизменно с времето намесата в личния живот е много болезнена и то за семейството. От другата страна обаче са хубавите моменти, когато публиката те вдига и те кара да се чувстваш, че си направил нещо значимо", каза още Яна Маринова.

"Научих се да се обичам през тези години и да обръщам внимание на това, което съм, но и да не се примирявам с думите: „ами аз съм си такава”, ако нещо не се хареса", изтъкна актрисата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666

    2 1 Отговор
    Добра е !Да е жива и здрава!