Last news in Fakti

24 Април, 2017 00:30 46 923 6

Сексуална съвместимост с мъж Телец

  • секс-
  • съвместимост-
  • телец-
  • риби
Сексуална съвместимост с мъж Телец - 1
Снимка: Shutterstock

Мъжът от зодия Телец не е от най-темпераментните любовници. Той е търпелив и силен човек. Спокойно изчаква времето, когато ще си вземе своето. Страстите му не са очевидни, но бъдете сигурни, че мъжът Телец няма навик да се отказва от намеренията си. Той е внимателен и нежен и когато една жена го опознае добре, трудно се отделя от него. Трябва обаче да се помни, че той не обича кокетниченето, дребните женски игри, да не говорим за лъжите. Когато усети всичко това в поведението на една жена, Телецът може и да се отдръпне, твърдят астролозите. Той е прям човек и ще ви заяви своята позиция.
Мъжете Телец обикновено са добре развити физически и това е част от тяхното обаяние. Те обичат обстановката, в която ще проявят своите любовни страсти, да е комфортна. Обстановката има голямо значение за тяхното пълно спокойствие, тя е част от любовта им. А ако една жена реши да прекали с кокетниченето, Телецът се отпуска в този комфорт и може и да заспи спокойно, вместо да настоява за взаимност. Много жени са получавали добър урок, когато са правили опит привидно да се съпротивяват на един Телец. Надеждите им, че той ще се моли, ще настоява обикновено остават попарени. Телецът е твърде реалистичен, за да търпи празноглаво поведение на жени, които не знаят какво искат. Той е убеден в своите сексуални възможности, не му е нужно да доказва нищо сам на себе си. Не страда от комплекси и това му дава спокойствие и самоувереност. Не правете опити да провокирате мъжа Телец – трудно ще го изведете извън релсите. Но ако успеете да предизвикате яростта му, по-добре изчезвайте. И да знаете – той нито ще забрави, нито ще прости, aкo сте наранили мъжкото му достойнство.
Мъжът Телец е ревнив. Той иска всичко за себе си. Известно е, че мъжете от тази зодия значително рано започват да се интересуват от секс. Обикновено са ненаситни, но никога с цената на грубост или насилие. Любовната игра на тези мъже обикновено е едно театрално представление в добрия смисъл на думата. Телецът не обича секс на бърза ръка. Трябва да е убеден, че моментът е настъпил, за да се чувства спокоен и уверен. Има отлично въображение, но не бива да си въобразявате, че ще ви се случи нещо непознато до този момент. Телецът предпочита познатите неща, но изпълнени много изкусно. Това е причината някой да твърдят, че в сека Телецът е примитивен, но истината е, че той не харесва усложненията. Няма нищо против жената да поеме инициативата, но не допуска прекалени волности. Все пак жените трябва да помнят, че не могат да управляват Телеца мъж, могат само да предлагат. Ако се опитат да проявят упорство, могат и да загубят.

Сексуална съвместимост с другите знаци:

ТЕЛЕЦ - ОВЕН

Представителите на тези два знака са много различни. Овенът е склонен към импулсивен секс, докато Телецът не обича бързането. Той предпочита уют, спокойствие. Ако успеят да намерят баланс, представителите на зодия Овен и Телец биха могли да бъдат добри сексуални партньори, но в противен случай връзката е неудачна.

ТЕЛЕЦ - ТЕЛЕЦ

Не винаги са сексуално съвместими. Жените от тази зодия са сантиментални в любовта, а мъжете са твърде земни. Мъжът Телец обича да е в компания на мъже, да си говори за своите интереси и по тази причина се опитва постоянно да се отдалечи от своята партньорка, независимо от добрите си чувства към нея. А жената Телец не понася това, тя се чувства измамена, пренебрегната, опитва се да го обсеби и неизбежно настъпва разрив във връзката. Ако тя проумее, че той има нужда от лично време и уважава неговите интереси, една връзка може да продължи дълго.

ТЕЛЕЦ - БЛИЗНАЦИ

Двойствените и променливи Близнаци са противоположни на постоянния Телец. Телците неизбежно привличат богатото въображение на Близнаците, защото тяхната сдържаност се струва много интересна за Близнака. От друга страна в една евентуална връзка Близнаците започват да изпитват неудовлетвореност, защото винаги смятат, че не им се отдава нужното внимание, ласките не им стигат, тъй като те винаги искат да са център на внимание и да получават от всичко по много. Най-често връзката между тези две зодии не е продължителна и всеки си тръгва с усещането, че не е разбран и не е получил всичко в секса.

ТЕЛЕЦ – РАК

Ракът е отличен романтичен партньор за Телеца. Стабилността на Телеца не може да бъде разколебана от променливите настроения на Рака, а напротив – той е заинтригуван и надеждите му за нещо ново и интересно се подхранват постоянно. Ако физически сексът им допада, Рак и Телец могат да имат дълга и интересна и за двамата връзка.

ТЕЛЕЦ - ЛЪВ

В тази връзка Телецът е изправен пред предизвикателството да се бори с властния Лъв постоянно. Лъвът винаги смята, че той е по-важният и на него е отредено да властва даже в леглото. От друга страна той е много отзивчив и успява да угоди на егоистичния Телец. Ако Лъвът създаде комфорт на Телеца, връзката може да е по-удачна, в противен случай тя бързо се разпада, защото Телецът се оттегля категорично.

ТЕЛЕЦ - ДЕВА

Телецът може да бъде раздразнен от пуританските наклонности на Девата. В секса Девата предпочита простотата. Това не може да притесни Телеца, но от друга страна той е ненаситен и е вероятно да остане неудовлетворен, ако Девата не положи усилия. Ако Девата откликне на неговата жажда за секс, връзката може да е значително сполучлива.

ТЕЛЕЦ – ВЕЗНИ

Една успешна връзка е възможна, особено ако Телецът бъде водещ в спалнята. Везните обичат емоциите и могат да внесат умерено разнообразие в сексуалния живот, което се нрави на Телеца. Той ще оцени техния стремеж да направят отношенията разнообразни, без да прекаляват с емоционални изблици.

ТЕЛЕЦ - СКОРПИОН

Почти еднакъв сексуален апетит. Друг е проблемът – Телецът е много прям и може да разгневи Скорпиона, а това вече крие риск за връзката. Трябва необикновено силна търпимост и от двама, за да продължи едно съвместно съжителство въпреки хармонията в секса.

ТЕЛЕЦ - СТРЕЛЕЦ

Опасността за връзката идва от факта, че Телецът ще се опита задължително да „прибере” до себе си свободолюбивия Стрелец. Той дори не се сеща, че така полага началото на края. Сексът между двата знака би могъл да е невероятен, ако Телецът остави партньора Стрелец на свобода. Тогава може да се радва на много неща в общата спалня. В противен случай Стрелецът си заминава и търси друга връзка, която да го дари с любов, но и да не посяга на свободата му.

ТЕЛЕЦ - КОЗИРОГ

Няма романтика в секса, но пък сексуалното им влечение един към друг е достатъчно силно. Лошото е, че започва борба за надмощие. И ако се обичат истински, всичко се преодолява, в противен случай само сексът не е достатъчен за трайна връзка.

ТЕЛЕЦ - ВОДОЛЕЙ

Склонният към самоанализ Водолей не е толкова заинтересуван от физическата страна на любовта като Телеца. Той предпочита интелектуалното общуване, но само това не удовлетворява Телеца. От друга страна би могъл да се получи един интересен вариант – Водолеят да се превърне в добър ученик на Телеца и да се заинтересува от различни техники в леглото. Тогава една по-продължителна връзка е вероятна. Докато на Водолеят му омръзне да е ученик!

ТЕЛЕЦ - РИБИ

За Телеца може да се окаже трудно да се справи с живия и непредсказуем сексуален темперамент на Риби. Успехът на сексуалната хармония зависи от Телеца и от това дали той ще успее да помогне на партньор от зодия Риби да осъществи своите сексуални фантазии.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бургас Телец Въй

    6 1 Отговор
    Вени?Да не се познаваме от някъде случайно?
  • 2 Бай Този

    8 2 Отговор
    Вениий, МЕРАКА е най-важен душице.

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бай Този":

    Бай Този, съкиба ли Роската....мома ингилизка е опущил тъз заран ?
  • 4 ах тази снимка

    1 0 Отговор
    въни въни
  • 5 Гост

    2 3 Отговор
    Пффф мъжът телец не обичал лъжите😂😂😂. Мъжът ми е телец и е патологичен лъжец. И изобщо цялата статия явно я е писал мъж телец😂😂😂
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.