28 Април, 2017 15:14 2 674 0

Вечеряйте с Тифани!

  • тифани тийсен-
  • food network-
  • кулинарно-
  • предаване
Вечеряйте с Тифани! - 1
Снимка: Food Network

Познавате я от сериалите «Престъпления от класа», «Бевърли хилс 90210 », ситкома «Saved by the Bell» по NBC, филмите „Войникът киборг“, „Пандемия“ и много други.

Днес Тифани Тийсен се завръща по телевизия Food Network с порция храна и забавления в приятна компания. Тя разкрива готварските си умения пред плеяда от гостуващи знаменитости. Винаги успява да им предложи изискани ястия, а в същото време и ги забавлява. Не се срахува да готви в латиноамерикански стил фахити с цитрусово мариновано говеждо на скара в комбинация с кактусови маргарити. След това поддържа свежото настроение и класата с вариация на меню за чаено парти: коктейл със зелен чай и черешов акцент и лимоново-боровинков сладкиш, последвани от няколко вида вкусни мини сандвичи.

В своето готварско шоу Тифани Тийсен събира целия си живот, а той не е никак скучен, защото тя не се страхува да експериментира и да рискува, защото много пътува и среща интересни хора и знаменистости. И защото е виртуоз в кухнята, обича приятелите и колегите си и е много забавна.

И да не забравим – камерата я обича!

За първи път Тифани застава пред камера, когато е на 8 години и участва в реклама на Barbie. Успехът идва бързо.

Истинска кариера пред обектива Тифани започва като модел. Става идол на тийнейджърите и дори печели две престижни награди - Miss Junior America през 1987 и “Great Model Search“ на Teen Magazine през 1988.

Но звездата й изгрява, когато тя е на 16 и е избрана да играе Кели Каповски в хитовия през 90-те години ситком „Saved by the Bell“ по NBC.

А какво свързва звездната кариера на Тифани и новата й роля на водеща на кулинарни предавания?

Любовта й към приготвянето на ястия звездата обяснява именно с тази първа телевизионна поредица.

„Пътувах с Марк Пол Госелар /“Ценен товар“2016/ из Европа и Южна Америка, посетихме повече от 140 страни като промоция на сериала. Така научих много за различните култури и как хората приготвят храната.Това събуди любопитството ми и започнах да гледам как готвят, а дори и аз самата опитвах нови техники и рецепти. Така съчетах любовта ми да забавлявам с готвенето и пътуването.“

Госелар е едни от много звезди, снимали заедно с Тифани, които гостуват в предаването й „Вечеря при Тифани“.

„Забавно е да виждаш звездите в домашна атмосфера- понякога си тъпчат устата, пият и дори правят глупави гримаси.“

Елизабет Бъркли и Марио Лопез от „Бевърли хилс 90210“, както и Тим ДиКей и красавецът на Холивуд Мат Боумър от „Престъпления от класа“ също са сред гостите на звездата.

Тифани признава, че трудно е успяла да заснеме епизод с Мат поради сложните снимачни графици. Но няма други проблеми с гостите си – „Та кой не обича хубава храна, напитка и забавна компания?! Кой би отказал това?“

Идеята за кулинарното шоу хрумва на звездата по време на снимките на „Престъпления от класа.“ Тогава тя посрещала гости толкова често, че както тя обича да казва – „само камерите липсваха“.

А когато не готви за приятели, Тифани прави това за двете си деца - Харпъри Холт.

Май прекарвам доста време в кухнята“.

А кухнята й е специално обзаведена, така че да отговаря на кулинарните фантазии на своята стопанка. Има достатъчно място и за огромната библиотека с готварски книги.

А къде живее Тифани?

Къщата й е в Лос Анжелис и е строена през 1920 г. Тя е принадлежала на Джак Уорнър, основателя на Warner Bros. Studios.

В интервюта Тифани споделя, че понякога й се струва, че чува звуци от пищните партита, които са правили звездите на Холивуд.

Може да се каже, че днес Тифани продължава тази традиция - домът й рядко остава без звездни гости.

«Вечеря при Тифани» може да гледате всеки четвъртък от 27-ми април, от 22:00 по телевизия Food Network. А за изкушените готвачи предлагаме в аванс рецепта на Тифани Тийсен.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА