Last news in Fakti

30 Април, 2017 14:03 8 330 4

Мъж живял под покрива на тоалетна цели три години

  • мъж-
  • япония-
  • обществена тоалетна-
  • покрив-
  • таванско помещение-
  • подпокривно пространство-
  • бездомник

Той бил открит случайно от електротехник, изпратен да извърши ремонт

Мъж живял под покрива на тоалетна цели три години - 1

Мъж, обитавал таванско помещение над обществена тоалетна в японския град Усуки, е бил арестуван от полицията, след като домът му бил открит случайно.

Такаши Яманоуи обитавал необичайния си дом в продължение на три години, преди да бъде разкрит от електротехник, изпратен да извърши ремонт, съобщава местният новинарски сайт Mainichi news.

Мъжът обяснил на полицията, че се нанесъл, след като предишният обитател напуснал мястото.

Предполага се, че мъжът е имал достъп до сравнително просторното таванско помещение, като се е изкатервал върху навеса на тоалетната, откъдето се е промушвал през тясна капандура, водеща към тавана.

Общински служител, изпратен да придружи полицаите, които трябвало да арестуват незаконния обитател на тоалетната, заявил, че "нерегламентираният дом" бил "чист и подреден" и в него имало печка, електрически нагревател и прилежно сгънати дрехи.

Единственото петно в досието на нежелания наемател били около 500 пластмасови бутилки, които изглежда са били пълни с урина, съобщават от полицията.

Япония не е единствената развита страна, където хората останали без дом и изпаднали в крайна бедност, са принудени да оцеляват в необичайни условия за живот.

През 2013 г. една китайка бе открита да живее в дупка в земята в столицата Пекин. Тя обитавала този странен дом в продължение на цели 20 години, използвайки тоалетните в близкия парк, за да си набавя вода и да пере дрехите си. След като властите я открили, жената била принудена да напусне "дома си", който след това запълнили с бетон, разказва по онова време вестник China Daily .

Междувременно, след случая с г-н Яманоуи, властите в японския град Усуки са претърсили подпокривните пространства на всички тоалетни, в търсене на още незаконни обитатели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кофти

    23 1 Отговор
    Ей тва е - да живееш над тоалетна и да пикаеш в бутилка....
  • 2 Рапъра Дриско

    9 3 Отговор
    В какво ли се изхождал по голяма нужда?
  • 3 123

    3 5 Отговор
    Не ми стана ясно, човекът в,под или над тоалетната е живял??
  • 4 до Рапъра Дриско

    0 0 Отговор
    Как в какво, в буркани.