Last news in Fakti

5 Май, 2017 00:30 6 221 2

Какво не правят щастливите двойки

  • щастлива-
  • двойка-
  • проблеми
Какво не правят щастливите двойки - 1
Снимка: Shutterstock

Едно е да имате късмета да намерите половинката си в живота, и отделно е да знаете как да я задържите до себе си. Има някои неща, които щастливите двойки никога не правят. Ето кои са те:

1. Не обсъждате проблемите във връзката си с другите

И щастливите двойки имат проблеми и често спорят, но не намесват трети лица в спора си. Те изясняват проблемите си помежду си искрено и на четири очи.

2. Не си прехвърляте вината

Когато партньорите решават проблемите си без да търсят вината един в друг и да се обвиняват взаимно, е много по-вероятно да са щастливи във връзката си. Прехвърлянето на вината често води до раздяла.

3. Не сравнявате партньора си с други

Ако постоянно сравнявате партньора си с бившите си или с мъжете на вашите приятелки, то вероятно не сте с човека, който ще ви направи щастлива. Важно е да приемате и обичате партньора си заради самия него, такъв, какъвто е.

4. Не се взимате твърде насериозно

Тайната на щастливите двойки е, че не взимат нещата твърде насериозно, а са се научили как да се забавляват заедно, въпреки че преди малко са водили спор.

5. Не ставате жертва на битовизми

Когато заживеете заедно, най-трудно е справянето с битовизмите в една връзка. Не задълбавайте в маловажни неща като боксерките на пода. Това, че всеки един от двама ви има домашни задължения, които само той трябва да изпълнява (пране, готвене, чистене, ремонтни дейности и т.н.), може да ви изиграе лоша шега. Бъдете над нещата!

6. Не се опитвате да четете мисли

За да имате щастлива връзка, не очаквайте от партньора ви да гадае мислите ви - бъдете открити и честни и разговаряйте на всякакви теми, особено за чувствата, емоциите, предпочитанията и притесненията ви.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    5 6 Отговор
    Това са повърхностни взаимотношения които не ми звучи много щастливо разбирасе че ще се опитва да ми чете мислите иначе проблем.На реда в къщата вече му се казвало битовизми ако не ме взима на сериозно много голям проблем значи не ме уважава.
  • 2 Отчаяна от живота

    0 0 Отговор
    Дрън дрън в всяка връзка всичко започва с безразличие към дребните неща,но после те стават проблем,също така думата даденост не отсъства е взаимоотношенията,и след 14години брак всичко става ад нищо не те радва,тръпката се изпарила,а отглеждането на детето остава задължение на майката.