Last news in Fakti

21 Май, 2017 07:00 4 285 0

Вашият хороскоп за днес, 21.05.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • лъв-
  • дева

Овен

Денят ви ще бъде изпълнен с хубави преживявания. Покажете добронамереността си към всички, с които живота ви среща и ще спечелите приятели. Ще се разнообразите сред природата, черпейки от нейната сила, енергия и мощ.

Телец

Денят е подходящ за разширяване на перспективите, творческа смелост и преодоляване на задръжките. Нараства вашият духовен и творчески потенциал. Благоприятните семейни отношения ще доведат до положителни изменения в живота ви.

Близнаци

Днес забравете за проблеми и неприятности. Изразете любовта и грижите към постоянния си партньор, обградете го с нежност и ще създадете прекрасна атмосфера около себе си, в която и други ще се чувстват уютно.

Рак

Нови приятели, нови цели – всичко това ви очаква през този ден. Ако става въпрос за съвместна дейност, ще се наложи да промените плановете си. Това е позитивно и вълнуващо, но трябва да реагирате бързо.

Лъв

Денят ще е успешен за вас. Възможно е да предприемете пътуване. Ще е вълнуващо, ако сте в компанията на приятели и любими хора. Не пренебрегвайте стари болежки.

Дева

Днес очаквайте развитие в социален план. Ще се появят нови и интересни хора в живота ви. Стимулирайте интелекта си чрез интересни разговори. Починете си, защото ви очаква интензивна седмица.

Везни

Денят ви ще премине в разговори с приятели или в четене на интересни книги. Интелектуалната претовареност може да има позитивни, но и негативни ефекти върху вашето здраве. Не позволявайте на книга или филм да създаде във вас чувство на безпокойство и прекалено вълнение.

Скорпион

Ако сте обвързани – връзката ви ще се задълбочи и ще постигнете по-добра комуникация с партньора, за необвързаните – вероятно е да срещнат любов от пръв поглед. Общувайте с хората около вас пълноценно.

Стрелец

Очаквайте да срещнете стар приятел, когото не сте виждали отдавна. Това ще ви изненада приятно, ще имате много за какво да си говорите. Обърнете внимание и на интимната си половинка, зарадвайте го с мил жест или подарък.

Козирог

Добра новина ще промени значително вашето ежедневие и това ще е доста вълнуващо за вас. Ако имате нови съседи, запознайте се с тях. По-голямата част от времето ще прекарате в търсене на информация по теми, които ви вълнуват.

Водолей

Възползвайте се от добрите новини, за да повишите доходите си, особено ако става въпрос да започнете свой бизнес. Разговори с околните ще ви вдъхновят с идеи – възползвайте се от тях. Ако ви поискат помощ, не се отзовавайте веднага, а преценете възможностите си.

Риби

Стремете се през този ден да се освободите от напрежението, което ви е тормозило през цялата седмица. Може да го направите като предприемете пътешествие на любимо място при любими хора или просто да се поглезите с любима храна и да помързелувате.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА