Last news in Fakti

24 Май, 2017 13:12 5 440 1

Църквата на Сатаната се разграничи от Тръмп (СНИМКА)

  • църквата на сатаната-
  • доналд тръмп-
  • снимка-
  • светещо кълбо-
  • светеща сфера-
  • спекулации

Появата на странна снимка, направена в Риад, предизвика вълна от реакции и коментари в интернет

Църквата на Сатаната се разграничи от Тръмп (СНИМКА) - 1
Снимка АП/БТА

Официалната църква на Сатаната се разграничи от Доналд Тръмп, след като в интернет се появиха "сатанински" снимки, на които американският президент е сграбчил светеща сфера.

Снимките на Тръмп, които заедно с краля на Саудитска Арабия — Салман и египетския президент Абдел Фатах ал-Сиси, е хванал предмет, много напомнящ на вечното кълбо на съдбата, предизвикаха страх и посяха смут и мъка в сърцата на смъртните в понеделник.

Те бяха заснети по време на дипломатическото посещение на президента в Кралство Саудитска Арабия — първото пътуване на Тръмп в чужбина, след встъпването му в длъжност през януари.

И някак очаквано, интернет реагира. Мнозина потребители спекулираха с предположението, че той е участвал в "сатанински ритуал".

Реакциите накараха църквата на Сатаната да се намеси. През официалния си, потвърден профил в Туитър, нейни представители побързаха да коментират странното изображение и последвалите реакции:

Те написаха: "За потвърждение, това не е сатанински ритуал".

Църквата на Сатаната се разграничи от Тръмп (СНИМКА)

Това ни е достатъчно.

Кълбото всъщност изобразява света и е част от интериора на нов център за борба с тероризма в Рияд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЪРП

    4 1 Отговор
    ТЕ ОТДАВНА СА ПУСНАЛИ ПИПАЛАТА СИ НАД ЦЕЛИЯ СВЯТ И ВСЯВАТ ТЕРОР...........ТОВА ПРОСТО Е ВИЗУАЛНО ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ДЕЙСТВИЯТА ИМ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ!!!!!!!!!!!!