2 Юни, 2017 16:59 2 893 1

Феноменален интерес към най-безсмисленото мобилно приложение на света (ВИДЕО)

  • мобилно приложение-
  • безсмислено-
  • изтеглено-
  • интерес-
  • потребители

Манията по тази мобилна версия на популярния спинър е изключителна

Феноменален интерес към най-безсмисленото мобилно приложение на света (ВИДЕО) - 1

А вие имате ли си спинър?

Да, може би единственото по-нелепо и глупаво нещо от онази безумна, нищо правеща играчка, по която целият свят е пощурял, е нейната онлайн версия.

И макар да е очевидно, че това е най-безсмисленото и абсурдно приложение на света, в момента то е най-сваляната апликация за мобилни устройства.

Феноменален интерес към най-безсмисленото мобилно приложение на света (ВИДЕО)

Интересът към приложението Fidget Spinner се оказа феноменален. Откакто излезе на 16 май, то е било изтеглено над 7 млн. пъти от интернет магазините на Apple и Google, сочат данните на статистическата агенция Sensor Tower.

Точно така, над 7 милиона изтегляния за малко повече от две седмици. Все пак новата лудост не успя да счупи рекорда на Pokemon Go, който достигна 10 милиона сваляния само за седем дни. И въпреки това цифрите са забележителни, защото онлайн версията на "Спинъра" е описана от почти всеки експерт в областта на мобилните приложения като "най-лошата, безсмислена и глупава игра, появявала се някога в мрежата".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕКСПЕРТ

    1 0 Отговор
    Деградацията е в световен мащаб,

    Смартфона се използва за телефон - само в краен случай!!!