Last news in Fakti

9 Декември, 2011 10:59 4 315 2

Имам към жените: Пазете се от банани и краставици

  • ислям-
  • банани-
  • краставици

Ислямски проповедник, живеещ в Европа, отправи силно послание към жените от неговата вяра – да не се доближават до банани, краставици и други продълговати предмети, за да избегнат подмолни сексуални помисли. Духовникът публикува обръщение в религиозен египетски вестник, но не разкрива името си, предаде американската телевизия „Фокс нюз“.

Съветът е мъжете да режат краставиците на парчета, преди жените или дъщерите им да ги изядат. Сред набедените за вредни за морала зеленчуци попадат също морковите и тиквичките. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 секси

    0 0 Отговор
    Уникална,тъпа,,смешна,жалка и още каквато се сетите трогателна
    грижа за чистотата на Св.Вяра,няма що.......
  • 2 Шпек

    1 0 Отговор
    Да режат и надениците, шпека, кебабчетата и т.н. Да не забравят и топените ситена, извари и т.н. в опаковка тип салам камчия;)
    Палячовци. То проблема не е в храната, а в главата ма то янво и на имама му вее вятър в тиквата...или крадеца вика дръжте крадеца?!?