13 Декември, 2011 08:33 3 171 0

В канавка откриха мъж в кома

  • кома-
  • пострадал мъж-
  • канавка

48-годишен мъж в кома е настанен в отделението по реанимация на МБАЛ-Благоевград, след като е открит в канавка в село край Белица, предаде БГНЕС.

Али М. Б. е открит към 17 часа снощи в безпомощно състояние в канавка в с. Краище, община Белица. След направен оглед от полицаи от РУП-Белица не са установени следи от насилие.

Не е ясно колко време мъжът е престоял там в това състояние, след като е бил открит от случайно от преминаващ. Пострадалият е транспортиран снощи към 21 часа от Разлог в благоевградската болница в кома. Веднага е свикан екип от лекари-специалисти, образната диагностика на 48-годишния мъж не е установила травми на черепа. Същият е приет в тежко състояние, с опасност за живота в ОАРИЛ, най-вероятно се отнася за вирусен менингит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА