27 Юли, 2017 16:43 6 680 2

Да препишеш на изпит... като скриеш отговорите под... (СНИМКА)

  • изпит-
  • физика-
  • ученичка-
  • преписва-
  • скривалище-
  • отговори на тест

Ученичката се похвали с находчивата измама в социалните мрежи

Да препишеш на изпит... като скриеш отговорите под... (СНИМКА) - 1
Снимка: shutterstock

Няма човек, който поне веднъж в живота си да не се е явявал на изпит, за който не е напълно подготвен. Тази липса на знания и подготовка и страхът от лоша оценка са идеалните съставки, от които се раждат най-различни, щури и безумни начини за преписване.

Наскоро в социалната мрежа Reddit потребител публикува снимка на почти гениален начин за преписване.

Момичето, за което се предполага, че е от Великобритания, се явило на изпит по физика изключително подготвено... но не със знания, а с "пищови".

Да препишеш на изпит... като скриеш отговорите под... (СНИМКА)
Снимка: Twitter

Ученичката била скрила малки листчета с физични формули под ноктите си.

В публикацията, наречена "Заковала изпита" (‘Nailed the exam’), потребителят Blood_Reaper се хвали как е написала формулите на малки парчета хартия, преди да ги залепи от долната страна на дългия си маникюр.

Нейната гениална тактика за взимане на изпита, която ние очевидно не одобряваме, е била посрещната със смесени реакции от останалите потребители, които са коментирали снимката.

Докато някои я критикуват, че е можела да използва времето си по по-полезен начин, като например да се подготви старателно за теста, други я аплодират за находчивата идея.

Един потребител дори укорява, че е написала едно привидно просто уравнение (Разстоянието = Скорост x Времето), вместо да използва това пространство за някоя по-сложна формула.

Сред неодобрителните коментари най-често се среща мнението, че момичето е можело да използва цялото това време, посветено на пищовите под ноктите ѝ, за да научи материала, върху който е бил изпитът ѝ.

Да препишеш на изпит... като скриеш отговорите под... (СНИМКА)
Снимка: Twitter


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Карбоному боному

    6 4 Отговор
    Ей, голямо геройство да препишеш, като в крайна сметка заблуждаваш себе си че имаш знания.
  • 2 Някой си

    5 0 Отговор
    Когато завършиш висше образование, тогава си дай мнението!