28 Юли, 2017 15:40 2 823 0

Ким Кардашиян чака трето дете

  • ким кардашиян-
  • трето дете-
  • очаква-
  • сурогатна майка-
  • бременна-
  • кание уест-
  • голямо семейство

Американската риалити звезда и съпругът ѝ Кание Уест отново ще стават родители

Ким Кардашиян чака трето дете - 1
Снимка: Instagram

Американската риалити звезда Ким Кардашиян и съпругът ѝ Кание Уест ще станат родители за трети път след около 6 месеца.

Сурогатната майка, която двамата са избрали за бебе номер 3 е бременна в 3 месец, съобщава US Weekly.

Жената, която двамата старателно са проучили и са избрали измежду много други кандидатки, е от Сан Диего и е на възраст между 20 и 30 години.

Третото отроче на звездната двойка се очаква да се появи на бял свят през януари 2018 г.

36-годишната риалити звезда неведнъж е казвала, че иска да има голямо семейство, но след като лекарите ѝ забраниха да забременее пак, тя и половинката ѝ са се насочили към сурогатна майка.

По време на втората бременност на Кардашиян, която вече е майка на 4-годишната Норт и 1-годишният Сейнт, се появиха усложнения, при които плацентата е захваната твърде дълбоко в маточната стена, и лекарите я предупредиха, че следваща бременност би била изключително рискована и опасна.

Според американските медии семейство Кардашиян-Уест е наело сурогатната майка срещу 113 000 долара.

Родителите на 4-годишната Норт и 19-месечният Сейнт са се съгласили да платят 45 000 долара за 10 месеца или по 4 500 долара на месец, според сайта за светски новини TMZ. Ако се окаже, че жената, която носи детето им, всъщност е бременна с близнаци, звездната двойка ще вдигне сумата на месечните вноски на 5 000 долара за второто дете. Освен тези пари, Ким и Кание са платили на агенцията, намерила сурогатната майка предварителен депозит от 68 850 долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА