15 Август, 2017 00:30 6 155 9

Богатият сексуален опит не ни прави по-добри в секса

  • секс-
  • опит-
  • любовник

Изобилието от предишни завоевания не прави партньорите богове в секса

Богатият сексуален опит не ни прави по-добри в секса - 1
Снимка: Shutterstock

Чувството на увереност в собственото тяло, в сексуалните умения и опитът в сексуалното минало може и да се отразяват върху настоящия интимен живот.

Но резултатите от проучване, цитирано от Daily Star, показват, че изобилието от предишни завоевания не прави партньорите богове на секса, поне това е мнението на жените. Анкетата на онлайн услугата за сексуално диагностициране Dr.Ed е направена сред 1000 европейци и американци.

Изводите на експертите в проучването са, че представителите и на двата пола са склонни да мамят за бройката на предишните си партньори, с идеята, че "колкото повече е, толкова по-добре за тях".

Резултатите са показали, че според една трета от европейците и половината от американците колкото повече интимни партньори е имал човек, толкова по-добър е в секса.

Европейките обаче явно не са съгласни с това мнение - 57% от тях смятат, че сексуалното минало не влияе върху настоящото представяне в леглото. Едва 35% от жените смятат, че бройката на предишните партньори е от значение за настоящите сексуални умения. 8% от жените са на мнение, че миналите сексуални подвизи влошават качеството на настоящия интимен живот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    18 0 Отговор
    Какво общо има бройката към това какво отношение влагаш,егоист ли си или не!?!? Може да си минал 1000 човека ма ако си клатик.рец за по 5 минути смешни движения и аееее готово е ясно,че си егоист мислиш за себе си само и партньорката е недоволна!
  • 2 Бени

    18 0 Отговор
    Добрият любовник е този , който мисли за партньорката си !
  • 3 999

    17 0 Отговор
    Добър е този които се възбужда и кефи от доставеното удоволствие на партньора си, иначе секса се превръща в самозадоволяване.
  • 4 будист

    7 2 Отговор
    абе говорете каквото щете, ама опита с различни партньори, особено ако имаш желание да се усъвършенстваш си е от голямо значение. Казвам го от опита на годините и от "май е вярно, че нежните мъже не са добри любовници" до 20 години по-късно - "господи, не съм вярвала, че такова нещо може да съществува"

    Коментиран от #5

  • 5 Психоанализа

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "будист":

    Щом получаваш такива отзиви , значи мислиш за партньорката до Теб ! А опита и бройката са ти бонус!😉
  • 6 Imthedevil

    5 1 Отговор
    Я па съм 39 и сексуален опит нямам. Никакъв. И хич не ми е зле!!!

    Коментиран от #7

  • 7 Запозната

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Imthedevil":

    И това си е вид опит!...☺ Щом не ти е „хич зле”..
  • 8 Радо

    8 1 Отговор
    Повечето жени си крият километрите, като при колите с превъртян километраж - все съм им бил втория.
  • 9 Владислав Димитров

    5 1 Отговор
    Но, ти си още млад, ще успееш да го придобиеш !