Last news in Fakti

20 Декември, 2011 11:18 2 728 0

Любимата танцьорка на Берлускони стана майка

  • берлускони-
  • руби

Мароканката Руби роди момиче

Мароканската имигрантка Карима Ел Махруг, известна с прякора си Руби, която е в центъра на съдебния процес срещу бившия италиански премиер Силвио Берлускони за склоняване към проституция, роди момиче тази сутрин в Генуа. Бебето ще се казва София Айда и тежи 3,5 кг.

Новороденото и майката "се чувстват добре", съобщи пред италианските медии бащата на детето Лука Рисо.Доскоро той управляваше две дискотеки в Генуа, в които работела Руби като еротична танцьорка. "Не мога да опиша колко съм щастлив", допълни Рисо.

Според прокуратурата в Милано Силвио Берлускони плащал десетина пъти между февруари и май 2010 г. за сексуални услуги на младата Руби, която по онова време била непълнолетна. Освен това той е обвинен в злоупотреба със служебно положение заради това, че е оказал натиск върху полицията в Милано, за да освободят Руби една нощ в края на май 2010 г., след като била арестувана за кражба.

Бившият премиер заяви, че се е намесил, за да предотврати дипломатически скандал, защото смятал, че Руби е племенница на бившия египетски президент Хосни Мубарак.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА