19 Декември, 2011 19:55 5 665 0

Танцьорката на Берлускони – Руби е в болница в Генуа, за да роди

  • руби-
  • силвио берлускони

Скандалната мароканка Карима ел Мархуг, известна повече като Руби - Крадлата на сърца, е приета в клиника в Генуа, за да роди първата си рожба, съобщава АНСА.

Според местния в. „Кориере Мерцантиле” танцьорката на екзотични танци се очаква да роди момиче. Изданието посочва, че баща на детето е нейният годеник Лука Рисо, собственик на дискотеки в Генуа.

Спряганият за баща нито потвърди, нито отрече новината, съобщава „Ла Република”. Това се налагало, защото Руби и Лука Рисо са продали правата върху новината за раждането на бебето им на водещо италианско издание, твърдят запознати. По тази причина около болницата в Генуа се забелязва засилено присъствие, пише в. „Реджионале”.

Самият Лука Рисо опита да излъже репортерите около болницата в Генуа с новината, че „дамата на сърцето му” е родила вече във водеща клиника в Милано.

Деветнайсетгодишната Карима ел Мархуг придоби скандална известност след като стана известно, че тя е участвала в партитата на Силвио Берлускони, който станаха основание за повдигане на обвинения срещу бившия премиер за за секс с непълнолетна проститутка и злоупотреба със служебно положение.

Това е първият случай, в който 74-годишният милиардер е съден за лично поведение. Той отрича да е извършил престъпление.

Прокуратурата обаче твърди, че Берлускони е платил за секс на непълнолетна мароканка Руби, а след това използвал влиянието си, за да я измъкне от ареста, където била задържана за кражба на 3000 евро.

Според прокурори бившият италиански премиер се страхувал, че връзката им ще бъде разкрита.

Берлускони и Руби отрекоха сексуални контакти, въпреки че мароканката заяви, че на първата си среща си със Силвио е получила 7000 евро.

Адвокатите на Силвио Берлускони обаче нарекоха „абсурдни и безпочвени“ обвиненията срещу техния подзащитен в причастност към проституция с участието на непълнолетни.

Юристите подчертаха, че разследването е намеса в личния живот на Берлускони. Политикът заяви, че самият той никога не е плащал на жени за секс.

Досега Берлускони бе съден по редица обвинения, свързани с бизнеса му, припомня АНСА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА