Last news in Fakti

29 Декември, 2011 17:21 2 513 0

Къде ще бъдат фолкпевците на Нова година

  • софия-
  • нова година-
  • фолкпевци

По традиция, изпълнителите на музикална компания “Пайнер” ще посрещнат Новата 2012 година със своите многобройни почитатели. В Новогодишната нощ купонджийските страсти ще се развихрят в столицата, където ще пеят по-голяма част от фолкзвездите, съобщи телевизия "Планета".

Празнуващите в София могат да изберат да посрещнат 2012 г. в компанията на Андреа, Галена или Преслава.

Сред възможностите за горещ Новогодишен купон в София са и партитата с участието на Илиян, Константин, Малина и Пламена. Мегазвездата на “Планета” ТВ - Ивана ще се погрижи за незабравимата нощ на празнуващите в града под тепетата.

Доброто настроение в първите часове на Новата година в Пловдив е гарантирано и от Милко Калайджиев, и Ани Хоанг. Преди това, изпълнителят ще подари много усмивки на своите почитатели в Хисаря, където по същото време ще пее и Емилия.

Глория ще посрещне Новата 2012 година с почитателите си във Велинград, а Тони Дачева и Валя ще пеят в Ямбол. Тези от Вас, които са избрали зимния курорт Пампорово ще се веселят с хитовете и новите песни на Яница и DJ Живко Микс.

Много от любимите ви изпълнители на Нова година ще бъдат във Велико Търново, а Камелия ще се включи и в празничния концерт на площада. Траяна също ще пее в старопрестолния град, а Джена ще се забавлява с феновете в Арбанаси, за които е подготвила много изненади.

Кали ще посрещне Новогодишната нощ с гостите в “Приказките” край Харманли, а след това и в комплекс “Планета Пайнер” в Димитровград. В “Планета Пайнер клуб”, но в Търговище ще пее Гергана, а за хубавия празник в к.к.Златни пясъци ще се погрижи Есил Дюран.

Анелия ще подари красиви спомени на жителите и гостите на Сандански, а в Симитли ще пее Борис Дали. Новогодишен купон до зори за празнуващите във Вършец обещава Райна, а Бони и Сиана – за всички в Сливен.

В Правец за доброто настроение на всички празнуващи ще се погрижат Татяна и “Планета Хера”, а в Луковит – Теди Александрова. Много българи пък ще изберат да посрещнат 2012 г., заедно с най-обичаните фолклорни изпълнители на “Пайнер”.

Росица Пейчева ще зарадва всички гости в Хасково, сестри Диневи – в Сандански, а Иван Дяков и Янко Неделчев във Велинград.

   


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА