Last news in Fakti

30 Декември, 2011 09:42 4 000 3

Сексът премахва целулита

  • секс-
  • целулит-
  • оргазъм

Жените прахосват грешни пари за кремове и мазила против целулит, без да подозират, че сексът с половинката е най-ефикасното средство срещу портокалова кожа.

Изследователи от Германия смятат, че най-добрият и приятен начин в борбата с целулита е редовният секс, информира БГНЕС.

Честият оргазъм при жените увеличава нивата на естрогена, серотонина и ендорфина, хормони, които предотвратят образуването на целулит. Редовният и качествен сексуален живот се отразява добре на фигурата, особено в областта на бедрата и задните части.

30 минути активен секс се равняват на 40 минути във фитнеса, освен това получавате удоволствие и горите 350 калории повече, посочват експертите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 zz top

    0 0 Отговор
    Аз от кога го разправям това на жена ми, а тя все си намира оправдание, че имала главоболие.Този живот е несправедлив!!!
  • 2 Чичо Скрудж

    0 0 Отговор
    Така е! Несправедлив е!
  • 3 Лъжеца

    0 0 Отговор
    Сега разбирам защо гаджетата ми нямат целулит.Скъсвам ги.