Last news in Fakti

28 Октомври, 2017 19:10 6 033 10

Обвиниха Стивън Сегал в сексуално насилие

  • сегал-
  • сексуално насилие-
  • обвинения

Две журналистки и една известна актриса обвиниха Стивън Сегал за сексуално насилие, съобщава Daily Mail. Една от пострадалите споделя, че актьорът я поканил в хотел. Сегал я посрещнал по халат, който бил толкова разхлабен, че се виждали интимните му части. Жената била шокирана, но не посмяла да му направи забележка.

Неприятната история се случила с актрисата и журналистка Лиса Гуереро. Тя била поканена на проби в хотелската стая на актьора, където той я посрещнал в този вид.

„На следващия ден мениджърът ми позвъни и ми каза, че Стивън иска да ми даде главната роля, но било необходимо да се върна при него за „предварителни репетиции“, спомня си Лиса.

При получен отказ, Сегал дал на актрисата второстепенна роля. По-късно, по време на снимките тя отказала да се уедини с него и накрая отрязали сцените с нейно участие от продукцията.

Случаите със сексуално насилие в Холивуд придобиха огромен мащаб, след като стана ясно, че известният продуцент Харви Уейнстейн е принуждавал много от актрисите да правят секс с него, за да получат роля в киното. Много често той ги е посрещал по халат в хотелската си стая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 FUCK OF

    49 2 Отговор
    ДВЕ НЕЩА УМИРАТ ТРУДНО....

    БРУС УИЛИС И .......МЕРАКА.....
  • 2 Къртев

    18 0 Отговор
    Е, къде е сексуалния тормоз?

    Коментиран от #3

  • 3 Калигула

    0 3 Отговор

    До коментар #2 от "Къртев":

    ... ако не пуснеш си заминаваш.
    Сложно ли е?
  • 4 Triggered

    8 3 Отговор
    Лудите феминистки пак изтрещяха.
    Тая пък току що обвини всички нудисти за сексуален тормоз. От къдя на къдя ще ги тормози със голото си тяло.
    Живеем в капитализъм, но валутата отдавна не е само хартийки. При капитализма всичко има цена. Ай са да не излезнат мъжете подложени на сексуален тормоз от жени, та и от хомо мъже.
    Искахте капитализъм, получихте си го. Сега млък.
  • 5 гост

    16 0 Отговор
    Ами като искат да пробиват в Холивуд да си отварят краката ! Безплатен обяд няма !

    Коментиран от #7

  • 6 Гуру

    11 0 Отговор
    Май все разни бездарни каки се оплакват- хем без роля, хем недоклатена!
  • 7 Йори

    15 0 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Прав си! Не знам мъж да е пробил с онази си работа в кариерата, но знам за доста жени!
  • 8 гост

    14 0 Отговор
    Защо бъркат покана за секс с изнасилване и тормоз? Ами казва не и това е, няма д я сложат в главната роля и така. А те се крачат и се кефят, после не искали, ама били притиснати от ролята, страх ги било, че няма да се реализират и др. И това било тормоз. А инак не е тормоз лезбийки, проститутки и травестити да са постоянно по музикалните канали. Навсякъде формулата за успех е една секс. Те горките не знаели, не разбирали, не им се вярвало, че било така. Ха, ха, ха.
  • 9 Реалист

    0 0 Отговор
    Абе тъкмо се чудех тоя що се изнесе към раша - май каратето не струва пред адвоката

    Коментиран от #10

  • 10 Доко-доко

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Реалист":

    Не бе изнесе се и го почнаха.