30 Октомври, 2017 20:00 4 873 0

Добрите черти и качества никога не излизат от мода

  • добро-
  • качество-
  • характер-
  • черта-
  • мил-
  • независим-
  • честно-
  • искрен-
  • подкрепа-
  • лоялност

12 качества, които винаги ще се ценят

Добрите черти и качества никога не излизат от мода - 1

Има черти от характера и поведението на хората, които всички искат да притежават... дори и да не си признават. Но тези, които наистина ги притежават, правят живота ни топъл, сигурен и щастлив. Затова искаме да ги споделим и с вас.
1. Самостоятелност
Самостоятелните хора не се сравняват с другите, не разчитат на чужди мнения и не бягат от отговорност. Вместо това, те подкрепят хората около себе си и им помагат да работят за целите и плановете си. Те са уверени в себе си и изборите си.
2. Честност
Честните хора не се страхуват от истината. Те са искрени в преценката си и честни със себе си. Лесно е да се справиш с такива хора. На тях може да се разчита. А честният партньор никога не би ви предал.
3. Доверие
Толкова е важно да имаме доверие на най-близките си, както и те на нас. Без доверие всяко взаимоотношение би се разпаднало. Доверието е една от градивните частици на любовта.
4. Интерес
Някой, който показва, че се интересува от вас, от добрите и от лошите неща, които ви се случват, е човек, който го е грижа. А колко е хубаво да имаме до себе си хора, които искат да се грижат за нас.
5. Чувствителност
Говорим за хората, които са способни са съчувстват и да усетят чуждите емоции. Такива хора искате около себе си, повярвайте ми.
6. Подкрепа
Всеки иска да чувства подкрепата на любимите си хора. Важно е да знаем, че те няма да ни оставят, когато сме в беда и винаги ще бъдат на наша страна. Съвсем друго е да знаеш, че с подкрепата на любим човек можеш да преминеш през всичко. Такава увереност дава сила и смелост.
7. Лоялност
Неповторимо е усещането да знаеш, че има някой до теб, който няма да те изостави. Вярност към вас, към гледната ви точка, към вярванията. Хора с ценни качества като това са истинска благословия.
8. Чувство за хумор
Чувството за хумор помага да при решаването на някои проблеми, конфликти и прави живота по-лесен. Човек с добро чувство за хумор и здравословно чувство за самоирония има развит интелект и е по-лесен за обичане.
9. Търпение
Изкуството да чакаш и да устояваш през проблемите и трудностите, както и да се опитваш отново и отново без да се оплакваш, е злато. Мъдростта на такъв човек е истинско чудо.
10. Оптимизъм
Страхотно е да бъдеш до човек, който излъчва щастие. Той знае как да вижда доброто във всичко и да му се наслаждава. С такъв човек до себе си всеки проблем изглежда малък и незначителен. Оптимистът вдъхновява другите да успяват.
11. Добрина
Никой не иска да е обграден с лоши и сърдити хора. Радостен и мил човек, от друга страна, е същинско съкровище.
12. Любов
Толкова е важно да се чувстваме обичани. Когато някой близък не се страхува да изрази истинските си чувства към вас въпреки всичко, ще ви се иска да сте личният супер герой на този човек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА