Last news in Fakti

10 Ноември, 2017 14:37 2 657 1

Умение като в истински филм на ужасите (ВИДЕО)

  • пакистан-
  • момче-
  • глава-
  • 180 градуса-
  • завърта-
  • способност-
  • изключителна

14-годишният младеж се е научил на това плашещо умение, вдъхновен от холивудските хоръри

Едно 14-годишно пакистанче, с удивителна (и малко плашеща) способност, изведе израза "гумен врат" на съвсем друго ниво, демонстрирайки как обръща главата си на 180 градуса като сова.

Мохамед Самир Хан от Карачи е невероятно гъвкав, а забележителното му умението му е донесло прякори като "момчето-сова" и "гумено човече".

Тази способност не е вроден дефект, а е резултат от дълги тренировки. Той се надява един ден да стигне до Холивуд, за да играе във филми на ужасите. Ето защо тренира всеки ден, за да не излезе от форма и да запази гъвкавостта си.

Той също така може да завърти раменете си на 360 градуса.

"Веднъж видях в холивудски филм на ужасите, как един актьор обърна главата си, за да гледа назад. Това много ме впечатли. Започнах да се опитвам да направя същото и тренирах всеки ден. Само след няколко месеца успях да го направя", разказва момчето.

"Когато ме видеше да го правя, майка ми ми удряше шамар и ми казваше никога повече да не го правя, защото мога да си нараня врата. С времето обаче, тя разбра, че съм надарен от Бог с тази способност", разказва още Самир.

14-годишният младеж помага на семейството си с пари, показвайки пред публика невероятната си гъвкавост, която се надява един ден да използва и на снимачната площадка на някой холивудски филм на ужасите.

Младежът напуснал училище, за да се присъедини към група танцьори, наричащи се "Опасни момчета". Мохамед не се отказал от образованието си по свое желание, а му се наложило, защото трябвало да помага за издръжката и прехраната на семейството, след като баща му Саджид се разболял тежко.

"Бащата на Самир работеше в текстилна фабрика, но трябваше да напусне, след като претърпя два сърдечни удара за една година. Оттогава той не е добре и цялата отговорност за семейството падна върху раменете на Самир", споделя 45-годишната майка на момчето Рукшана Хан.

"Той е само дете, но нямаме друг избор. Исках той да учи и да се развива, да си създаде име, но съдбата явно имаше други планове", казва още тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Епа нищо не разбрах.

    0 0 Отговор
    Ще да е христианин.или хашишин.