Last news in Fakti

19 Декември, 2017 22:31 2 609 0

Влади Въргала се подложи на "вампирска" терапия

  • владислав карамфилов-
  • влади въргала-
  • терапия

Актьорът лекува дългогодишен проблем с раменната става и травма на носа

Влади Въргала се подложи на "вампирска" терапия - 1

След дългогодишен проблем с раменната става и наскоро направена операция Влади Въргала се довери на гостуващия в клиника "Имани" сръбски лекар Джейхан Абазович и се подложи на нова процедура за светкавично възстановяване от травми, заболявания и интервенции, узна "Епицентър".

Начинът на лечение, който дава изумителни резултати, се дължи на обогатена с тромбоцити и фактор на растежа собствена кръв. От вената се изтегля минимално количество, обработва се в специална апаратура и се инжектира в критичната точка. Затова някои я наричат „вампирска" терапия.

Актьорът, по собствените му думи, е с напълно заздравял белег от дълбока травма на носа и значително по-подвижно рамо само след една процедура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА