Last news in Fakti

21 Декември, 2017 09:04 5 807 3

Гол модел се разходи из Ню Йорк "облечен" като коледен елф (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • модел-
  • коледа-
  • боди арт-
  • коледно настроение-
  • ню йорк-
  • лили джасмин-
  • джен зайдел-
  • художник-
  • коледен елф-
  • гола

Авторката на творбата публикува снимки и видео на приключението, в което Лили Джасмин се впуска

Гол модел се разходи из Ню Йорк "облечен" като коледен елф (СНИМКИ/ВИДЕО) - 1
Снимки: Instagram

Американският модел Лили Джасмин се впусна в невероятно, забавно, интригуващо, вълнуващо и смайващо коледно приключение. Тя се разсъблече, за да може нейната добра приятелка — художничката Джен Зайдел, с която имат няколко общи проекта — да изрисува тялото ѝ в стил боди арт.

Зейдел пристигна в Ню Йорк специално за поредното си сътрудничество с русокосата Джазмин. Още веднъж техният общ проект включваше изобилие от ярки цветове, които сега бяха в духа на Коледа, пише в. Daily Mail.

Гол модел се разходи из Ню Йорк "облечен" като коледен елф (СНИМКИ/ВИДЕО)
Снимки: Instagram

Последното произведение на изкуството, което двете сътвориха, бе заснето на видео и качено в социалните мрежи.

Kлипът, който показва целия процес на създаване на коледната творба, както и онова, което последва, е бил прегледан и харесан от десетки хиляди потребители.

Видеото започва с това, как няколко професионални художници работят върху тялото на Лили, застанала гола насред стая с коледна украса.

Те "обличат" модела в червен тесен клин със снежинки, черно-бял пуловер с коледни елхи и раирани чорапи, за да може тя да се превърне в истински коледен елф.

Лили не се поколебава да демонстрира "облеклото си" в търговския център "Рокфелер", по централните улици на многомилионния град, както и сред посетителите на няколко бара и ресторанта в Ню Йорк.

Забавното видео завършва с мил жест, който един уличен артист, облечен с костюм на Дядо Коледа, прави за Лили. Разбирайки, че тя се разхожда в това студено зимно време само по боя, той ѝ предлага своя дреха, за да може красавицата да прикрие гърдите си и да не измръзне.

Гол модел се разходи из Ню Йорк "облечен" като коледен елф (СНИМКИ/ВИДЕО)

В един от баровете, в които моделът влиза, за да се постопли и да изпие нещо на бара, група момичета дълго и втренчено разглеждат "облеклото й". Когато най-накрая разбират какво не е наред с него, избухват в бурен и продължителен смях.

Потребителите в YouTube веднага отбелязаха таланта на художничката Джен и нейното майсторство с четката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Ромео

    5 1 Отговор
    Ша и замръзне мекичето на тая, тва до нея да не беше Фики....
  • 2 Емил

    5 2 Отговор
    Понякога съм изумен докаде може да доведе човек излишъкът от хормони! Няма ли мъже в тази америка?! Девойчето се прави на маймуна и дава луди пари за "професионални дизайнери" заради едното е..не!
  • 3 незнайко

    1 0 Отговор
    Е има бикини, да не и измръзне джуджавката !