3 Януари, 2018 01:00 11 088 8

Перверзия ли е воайорството?

  • секс-
  • воайорство

Ако сте пристрастени към воайорството, но искате да го задържите в рамките на нормалното, има пет начина, които ще ви помогнат

Перверзия ли е воайорството? - 1
Снимка: Shutterstock

Воайорството (от френския глагол "voir", означаващ "виждам") е силен интерес, фетиш/перверзия или пристрастяване, в което дадено лице получава сексуално удоволствие да гледа как някой се съблича или се отдава на сексуален акт. Практикуването на воайорството приема различни форми, но основната характеристика е недиректното взаимодействие между воайора и наблюдавания (който често не осъзнава, че е наблюдаван), а гледането на действието става от разстояние чрез надничане през отвор или чрез помощни средства, като бинокъл, огледало, видеокамера и т.н. Воайорството е против закона. То е нахлуване в неприкосновеността на личния живот, което няма как да бъде приемливо.

По природа хората сме естети и окото ни има нужда от красиви неща. Има момент обаче, в който нещата излизат извън определени граници.

Воайорството е повече мъжка мания, отколкото женска. Мъжете са изключително любопитни, когато става въпрос за женската анатомия. Истината е, че във всички нас, жени и мъже, се крие по един малък воайор. Ако сте мъж и видите хубава жена, няма как да не я загледате, просто от чисто любопитство. Същото се отнася и за жените, когато видят хубав мъж. Воайорската страна на всеки от нас остава в рамките на контрола, защото обществото ни е научило да гледаме на воайорството като перверзен акт.

То е толкова интересно заради чистото човешко любопитство. Хората са устроени така, че трябва да знаят всичко. Разликата е само, че някои хора са пристрастени към това, а останалите са просто непринудени воайори. Няма нищо лошо да погледнете светещия прозорец на красивата съседка късно вечер, но не е нормално, ако стоите по цял ден с бинокъл в ръка, дебнейки момент, в който да я видите гола.

В случай, че сте пристрастени към воайорството, но искате да го задържите в рамките на нормалното има пет начина, които ще ви помогнат, пише tialoto.bg. Задължително преди това обяснете желанията на партньора си:

1. Използвайте огледала

Когато правите секс, поставете огледала странично до леглото или срещу вас. Така ще наблюдавате себе си и вашия партньор, но сякаш отстрани.

2. Ролева игра

Измислете някаква игра с партньора си. Накарайте го да отиде в другата стая и вие да го гледате тайно, докато се съблича. После може да размените ролите си.

3. Отидете на стриптийз клуб заедно

В стриптийз клуб имате избор между много и различни събличащи се жени, които спокойно може да гледате. Ако приятелката ви няма нищо против, задължително го направете.

4. Отидете на почивка заедно

Има много нудистки плажове или секс почивки, които са идеалната възможност да се запознаете с други хора като вас. Ако партньорката ви няма нищо против да се съблече за известно време, опитайте тази възможност.

5. Снимайте се

Докато правите секс с партньора си, се снимайте с камера. След това гледайте записа, но все пак внимавайте да не попадне в неподходящи ръце.

Воайорството е секси и приятна тръпка, но само, ако имате контрол над него и когато се случва във вашата спалня, с вашия сексуален партньор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Pinokio

    29 0 Отговор
    Студент и студентка учат за изпити. Студентката казва:
    -Много ми е горещо, ще си сваля блузката.
    След малко пак казва, че и е горещо и сваля и дънките. После сваля и сутиена и накрая прашката. Студента се извинява, че трябва да излезе за малко, излиза и се залепя за ключалката. Гледайки голата мацка на дивана:
    - Тая само да ми падне.........
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 воайорче

    10 0 Отговор
    Не е перверзия - всеки уважаващ себе си мъж обича да гледа голи пички - може и 2 докато се целуват застанали пред него а той през това време да лъска бастуна

    Коментиран от #6

  • 5 Радо

    2 1 Отговор
    Според Вас, коя е най-воайорската и най-просташката телевизия у нас?
  • 6 СИГОБАРА ИГОТОЧИ

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "воайорче":

    И АЗ ТАКА ГО ПРАВЯ НАЙ -РЕДОВНО С ЖЕНАТА И КОМШИЙКАТА......ПОСЛЕ ГИ ЛИЖА И ПРАВИМ ТРОЙКА.....ОООООХХ.....ГОЛЯМ КЕФ Е...ДА ЗНАЕШ....
  • 7 Алфа Ромео

    2 0 Отговор
    Знаех си че има нещо перверзно в мен, понякога любопитството ми към женската анатомия излиза извън рамките на нормалното.
  • 8 MT Гонтан

    1 0 Отговор
    Венииииии , вененцееееее