Last news in Fakti

7 Януари, 2018 00:30 6 708 9

Съблазнете го със стриптийз

  • стриптийз-
  • секс-
  • еротичен танц-
  • съблазнете

Стриптийзът е перфектен начин да побъркате от възбуда партньора си без много усилия

Съблазнете го със стриптийз - 1
Снимка: Shutterstock

Повечето жени пропускат една много важна подробност, що се отнася до интимния им живот. Сексът сам по себе си доставя голямо удоволствие, но идва момент, в който омръзва.

Затова би било прекрасно от време навреме да внасяте някакво разнообразие в спалнята. Стриптийзът е перфектен начин да побъркате от възбуда партньора си без много усилия.

Много жени имат желание да се научат да правят стриптийз, но споделят, че се притесняват да не се изложат. Първото нещо, което трябва да направите, е да се успокоите и да разберете, че няма нищо страшно.

Единственият труден момент е да изберете подходящо действие, с което да запълните малките паузи между свалените дрехи. Необходим ви е сценарий. Можете да почерпите вдъхновение от клипчетата, които обикалят интернет пространството.

Не бива да смятате стриптийза за пошъл и да мислите, че това не е за вас. Той е много красив и възбуждащ танц, който можете много бързо да научите, като най-важното е да се наслаждавате на танца.

Научете се да танцувате сластно и съблазнително и устройте на партньора си еротично шоу у дома. Вероятно след подобна смела постъпка от ваша страна, той също ще помисли как да разнообрази вашите взаимоотношения.

Стриптийзът е начин да доставите удоволствие не само на любимия си, но и на самите себе си. Еротичният танц ще ви позволи да опознаете възможностите на своето тяло, да подобрите координацията си, да се избавите от комплексите за вашата фигура, да свалите няколко килограма (за 30 минути танцуване изгаряте 160 калории).

Основната грешка, която правят повечето жени и с това развалят впечатлението от танца е, че се притесняват за фигурата си, докато правят стриптийз. Не забравяйте – за вашия партньор вие сте най-добрата! В минутите на страст мъжът не обръща внимание на целулита или на пухкавото ви коремче.

За да направите първокласно шоу, не е достатъчно да изрепетирате пред огледалото няколко еротични пози. Все пак стриптийзът не е само поза, а е танц, при който всички движения трябва да са внимателно отработени. Начинаещите е най-добре да заучават не отделните движения, а няколко свързани помежду си комбинации. Цялото тяло трябва да привикне към танца, да го възприеме.

Важна за еротичния танц е и мимиката. Ще изглеждате смешно и нелепо, ако, докато поклащате съблазнително бедра, на лицето ви се е изписала напрегната физиономия, все едно сте на изпит. Трябва да сте усмихната и кокетна, да съблазнявате с поглед.

Друг важен аспект на стриптийза е неговата продължителност – той не трябва да е по-дълъг от 3-4 минути. По-голяма продължителност от това само ще умори партньора ви и дори може да го накара да се чувства неловко.

Що се отнася до облеклото, съвсем не е задължително за вашето еротично изпълнение да си купувате невероятно сексапилно бельо или вечерна рокля. Можете да започнете облечени в обичайните си дрехи, дори и с дънки и тениска. Важното е не в какво сте облечени, а как ще танцувате. В края на краищата, вие ще останете без дрехи.

Трябва да внимавате и с токовете на обувките. В началото, докато репетирате вашия танц, е най-добре да сте боси. Разбира се, чорапи, полупрозрачно бельо и обувки на висок ток ще придадат на вашия танц повече еротика, но все пак, ако не се чувствате комфортно в такова облекло, можете да направите чудесно еротично шоу и без него.

Един от най-лесните варианти на стриптийза е танцът на коляното на партньора. По време на танца мъжът е седнал на стол, а вие се събличате, танцувайки пред него или сядайки на коляното му. Важно условие при този танц е партньорът ви само да гледа без да ви докосва с ръце.

Много важна за стриптийза е подходяща обстановка. Можете да започнете с романтична вечеря. За отпускане преди танца може да изпиете чаша вино, но не бива да прекалявате с алкохола, за да не се превърне еротичният ви танц в акробатичен номер, завършващ с контузии.

Трябва да се събличате бавно, да галите нежно гърдите си, бедрата, дупето – мъжете много се възбуждат от докосваща се жена, пише zaneya.bg. Докато стоите на коленете на партньора си, можете да правите всичко, което ви харесва: да се докосвате до него, да се огъвате, да галите косата му, да му шепнете в ухото, докато милвате гърдите си.

Не е задължително да стоите с лице към партньора си. Възбуждащо за него ще е, ако сте седнали на коленете му с гръб, огъвате се и правите движения, все едно се любите. Движенията ви трябва да са плавни и свободни. Навярно в края на такъв танц няма да ви се наложи да събличате и дрехите на партньора си – той ще го направи с небивал ентусиазъм и сам!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дедо МъдрЮ

    19 1 Отговор
    "Трудно е да разбереш какво иска една жена. Да разбереш какво иска разсъблечена жена е в пъти по-лесно."

    Коментиран от #3

  • 3 fdjnf

    15 1 Отговор

    До коментар #2 от "Дедо МъдрЮ":

    Изобщо даже не е трудно. Всяка жена иска едно и също пари и яко м@ндръсане. Някой жени правят компромис и се хвърлят първоначално на някой 350 кг. "левент" с пари, а после започват да се оглеждат за някой здрав к ....., който да върши останалата работа. После този "левент" рано или късно се усеща, че един рани пък друг клати и и набива шута. Следва нов оглед за поредния "спонсор", и когато жената докопа поредния баламурник започва да се обяснява по всякакви медии, колко много го "обича, след което следва познатата схема. Така е, от както свят светува и така ще бъде винаги.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 OMG WTF

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    И аз, самоче мъжки
  • 6 ИВАН

    1 0 Отговор
    Ами като има балами да дават пари на неподходящи жени ... парите са насилие, не са нещо добро ... аз затова и нямам, хахаха
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Клеопатра

    1 1 Отговор
    Такива неща на нас не са ни интересни. Съпругът ми обожава да гледа как правя секс с друг мъж. След като се възбуди достатъчно се присъединява към нас.

    Коментиран от #9

  • 9 разкрепостен

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Клеопатра":

    Ми обади се да дойда пък мъжа ти да ни гледа като правим секс. А като иска да се включи и той и да направим двойно проникване на поза сандвич.