Last news in Fakti

15 Януари, 2012 14:43 3 551 1

Да замериш жена си с котка

  • котка-
  • буенос айрес-
  • аржентина

Възрастна аржентинка се оказа странична жертва в съпружески скандал след като котка, запратена от разгневен съпруг падна върху главата й. Любопитният инцидент е описан във вестниците на Буенос Айрес, съобщава БГНЕС.

Превърнатото в оръжие домашно животно, след като ловко било избегнато от съпругата, излетяло от отворения прозорец на четвъртия етаж на жилищна кооперация в квартал Белграно и паднало върху минаващата по улицата възрастна дама.

Осемдесет и пет годишната жена е с фрактура на главата и е настанена в интензивно отделение на болница в аржентинската столица. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мяу

    0 0 Отговор
    Котката е била със стоманена броня...ай с.....р...