24 Януари, 2018 10:36 26 213 10

Лора Караджова за развода и наркотиците

  • лора караджова-
  • валентин-
  • развод-
  • наркотици-
  • марихуана-
  • алиса

"Като липсва уважение, всичко умира“, заявява Караджова

Лора Караджова разкри подробности около разпадналата се връзка с бащата на детето й Валентин.

„Истината е, че отношенията ни от доста дълго време насам не бяха добри. Характерите постоянно не си пасваха, все се разправяхме за нещо. И в един момент просто решихме, че това изобщо не е добре за детето – непрекъснато да расте сред конфликти и кавги. Затова и за наше, и за нейно добро, решихме да се разделим. Разделени определено живеем по-спокойно. Да, вече не сме заедно под един покрив, но пък гледаме редовно да изкарваме повече време тримата заради Алиса. Все пак за едно дете е най-важно да е с майка си и баща си“, сподели певицата пред в. "ШОУ".

Съмнява се, че с Валентин пак ще се съберат, но пък са запазили приятелски отношения. Лора споделя, че хората лесно правят деца, но не си дават сметка, че след това трябва да останат заедно. Според нея мъжете сякаш се стряскат и бягат от връзката.

„Уважението от негова страна малко липсваше, а мен това ме обиждаше. Всичко друго може и да го има, но като липсва уважение, всичко умира“, категорична е Караджова.

Валентин се справял добре като баща и може всичко да прави, но като цяло – „бяга по тъча и прехвърля почти цялата грижа на майката“. Когато го помоли за помощ обаче, Вальо не й отказвал да удари едно рамо.

Една от основните причини за приключването на връзката им е, че не са си дали достатъчно време да поживеят заедно и да видят могат ли изобщо да се напаснат. Забременяването се е случило много бързо, а след това Лора е имала здравословни проблеми – след счупването на крака й.

Лора споделя, че ще говори открито с Алиса за рисковете в живота. Нейните родители не са разговаряли с нея на тема секс и наркотици и затова тя е стигнала до извода, че трябва да опита от тях, за да знае кое какво е. Като ученичка е пушила марихуана, но е разбрала, че това променя съзнанието и нагласите й, и е решила да стопира този порок навреме.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хайл

    100 7 Отговор
    Хаха била пушила като ученичка марихуана-на тая й се разпада носа от шмъркане и сигурно е на хапове по принцип....
  • 2 2399

    88 10 Отговор
    И тази е един парцал, също като Жана Бергендорф
  • 3 ПОМНЯ Я

    36 16 Отговор
    Помня я като бяхме малки, живееше на ул. "Праскова" пред кофите на високия блок...нямаха ограда а покрай контейнерите винаги имаше много битови отпадъци и вятъра ги вкарваше постоянно в техния двор, защото нямаха ограда - там какви огромни плъхове минаваха - "...куто котку". Лорчето все с момчетата движеше, има брат май беше по-голям. Но с едно съм я запомнил - ЗЕЛЕНИЯ СОПОЛ, който постоянно и висеше, заради него редко я возех отзад на колелото - беше гърчава и жилава и с този сопол ...Въъъх :) :) :)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 На лора бившия:-)

    52 7 Отговор
    Тая е известна в средите, много друса и прай безразборен секс, голяма палавница!! Вальо да напрай ДНК тест, че може и да не е той бащата!
  • 6 Гост

    26 4 Отговор
    Тя са за това пълни носорога постоянно.
  • 7 Справедлив

    53 2 Отговор
    Само едно ще кажа-уважение се заслужава и заработва със адекватно и нормално поведение и отношение към човека-от когото очакваш уважение...-точка.
  • 8 filo

    10 5 Отговор

    До коментар #4 от "Знаещ":

    Избрал си да си сам, защото си смотан егоист. Можеше да го кажеш с едно изречение, а не с безмислени локуми и между другото според мен си взел грешното решение

    Коментиран от #9

  • 9 Знаещ

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "filo":

    Не съм искал да те обидя извинявай не се ядосвай просто казах какво мисля
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.