29 Януари, 2018 11:11 4 612 9

Вандали надраскаха скъпия автомобил на Калин Врачански

  • калин врачански-
  • кола-
  • надраскаха

Колата на актьора струва 150 000 лева

Гамени надраскали луксозния бял автомобил, който Калин Врачански кара из софийските улици в последните две години. Наложило се актьорът да ползва специален препарат, с който да заличи следите от вандалския акт.

Онзи ден актьорът от „Стъклен дом” бе заснет от папараците на "Уикенд" наведен край струващата 150 000 лева своя лимузина. Оказа се, че той е заел странната поза, за да обработва вратата на колата с мехлем против драскотини.

Същия ден Врачански бил облечен като истински бандит. 36-годишният актьор носел тъмни очила и шапка с козирка, а над каскета бил нахлупил и качулка. Човек лесно би могъл да го сбърка с автоджамбазин, опитващ се да открадне скъпия автомобил от центъра на София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СССР

    37 4 Отговор
    Леле, ами сега! Това наистина е голяма новина! Мани ги хората, дето всеки ден им драскат колите, но на този актьор са му я надраскали! Хайде да направим група в поткрепа на ТОЗИ! Велика новина, пак ме разсмяхте!
  • 2 СпасЪ

    20 1 Отговор
    Вени, да не си хванала жълтеница? Какви са тия жълтини?
  • 3 giuhguedhgis

    22 0 Отговор
    ами като е паркирал кат ...... нормално. Веднага "гамени", кой го знае той как е спрял като за три автомобила сигурно.
  • 4 1111

    18 1 Отговор
    Еййй голяма работа сте журналистите, толкова много раздувате, че направо сте смешни. Този актьор кара бяло Ауди А5 купе, та то не струва 150 000 лв. като чисто ново, а това сигурно е на 6 - 7 г.

    Коментиран от #7

  • 5 Хомофоб

    9 1 Отговор
    Да помогнем на актьора изпрати смс с текст DNS avtomobil za 100 bona bez kasko.
    Да помогнем на актьор в нужда!!!
  • 6 BatkoVi

    7 0 Отговор
    Какви са тия мехлеми, препарати против драскотини?!?!... Ако такива неща съществуваха нямаше да има тенекеджийски и бояджийски услуги и ремонти за хиляди левове... Имаш уж кола за 150000 лв.(неговата всъщност е 50000) с каско, но я мажеш с мехлеми?!?!
  • 7 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "1111":

    Тази кола е 30-40,50х.лв, хайде по-новичка да е и да стигне 60х.лв, не е луксозна, скъпа или спортна кола, нито пък е лимузина.
    Вземете се в ръце и спрете с евтиното драскане, не сте жълт вестник на стажанти.

    Коментиран от #8

  • 8 А какъв са син ли

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Жълт та ушите им пукат,тва алди струва 14 хии евро и а5 не е лимузинахаха
  • 9 гощо

    1 0 Отговор
    Кара Ауди А5 което не струва повече от 30-35 бона в момента! Да не кажа,че.....според годината и километрите може и......?!??!