Last news in Fakti

18 Февруари, 2018 14:25 4 405 2

Двама горнооряховци на стоп към "червените фенери" след загубен бас

  • горна оряховица-
  • амстердам-
  • червени фенери-
  • бас-
  • автостоп

Веселата история на приятелска компания

Двама горнооряховци на стоп към "червените фенери" след загубен бас - 1

Двама мъже на 20 и 22 години са се впуснали в авантюристично пътешествие, губейки бас от свои приятели. В новогодишанта вечер те се обзаложили, че до празника на Свети Валентин ще си намерят приятелки, с които да празнуват, но така и не успели да намерят половинки.

Условието било да доведат гаджетата на домашно парти и за първи път да празнуват деня на влюбените, а не Трифон Зарезан. Същата вечер обаче горнооряховците пристигнали сами и заявили, че не успели да си намерят половинки. И тъй като не удържали на думата си, освен че понесли няколкочасови подигравки и шеги, трябвало да изтърпят „наказание“, пише в шеговит тон великотърновското издание "Борба".

Уговорката гласяла, че още на следващия ден ще тръгнат към холандската столица Амстердам на автостоп, където да си потърсят дами при "червените фенери". Според компанията това бил единственият шанс те да получат качествени женски ласки.

Понеже единият младеж е безработен и нямал възможност сам да финансира пътуването, неговите приятели от компанията събрали пари още същата вечер, с които да го спонсорират. Тези дни двамата младежи се отправили към набелязаната дестинация, всеки от тях с раница на гърба.

За да се счита мисията им за коректно изпълнена, те трябвало периодично да си правят селфи снимки, които да публикуват във Facebook профилите си и така да държат в течение своите приятели. По този начин щели да доказват, че наистина пътуват, а не лъжат за местоположението си. Задачата им има и краен срок – горнооряховците трябва да се върнат до месец след тръгването.

Приятелите им споделят, че това не е първият път, в който младежите губят бас и пътуват на автостоп, тъй като преди година отишли до Варна при минусови температури, за да се изкъпят в Черно море. Това обаче е първата им „мисия“ зад граница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    8 6 Отговор
    Горнооряховец си прави платен секс с някой от Каспичан в бардак в Амсиердам
  • 2 Митю

    3 4 Отговор
    Отново заедно...
    На дълъг път...
    Ръка за ръка...
    Тези не са изгубили никъф Бас!