Last news in Fakti

26 Февруари, 2018 15:32 12 017 5

Изтребители се сражават с мистериозно НЛО над Зона 51 (СНИМКИ+ ВИДЕО)

  • нло-
  • зона 51-
  • изтребители-
  • военни самолети-
  • невада-
  • въздушна битка-
  • търсачи на нло

Търсачи на НЛО са забелязали бойните самолети да фучат около триъгълния обект над пустинята в окръг Линкълн, Невада

Изтребители се сражават с мистериозно НЛО над Зона 51 (СНИМКИ+ ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Драматични кадри от битка между НЛО и американски военни изтребители, които кръжат в небето над пустинята в Невада, се появиха в интернет.

Снимките показват полета на два самолета, които очевидно изпълняват рутинна тренировъчна мисия в небето над най-секретната американска военна база "Зона 51", в пустинната зона на окръг Линкълн, Невада. Трети обект, който обаче, не прилича на самолет, може да се види близо до изтребителите.

Кадрите са заснети от двама търсачи на НЛО — Тим Дойл и Трейси Су, които били разположили своя лагер на около 20 километра от военната база.

Те разказват, че докато наблюдавали небето, в търсене на необичайна активност, видели излитането на самолетите. Макар в него да нямало нищо необичайно, те все пак заснели тренировъчния полет.

Когато по-късно разгледали снимките двамата забелязали нещо странно — трети обект с триъгълна форма, който сякаш водел битка с двата военни самолета.

"Изглеждаше като някакъв триъгълен безпилотен дрон, защото определено беше твърде малък, за да има човек в него", разказва Тим.

"След като разгледахме всички снимки, видяхме, че трите летящи обекта определено взаимодействат помежду си. Това, което правеха изглеждаше като въздушна битка", допълва още той.

Смята се, че базата на американските военновъздушни сили, намираща се на около 130 км от Лас Вегас, се използва за разработването и тестването на експериментални самолети. За нейното съществуване ЦРУ призна през 2013 г., притисната от закона за свободата на информация.

Много теоретици на конспирация са убедени, че "Зона 51" е била използвана от американското правителство за обратно инженерство (процес по преоткриване и възстановяване на технологичните принципи и механизми, по които е създаден определен обект или машина), след като през 1947 г. в Розуел се разбива неидентифициран летящ обект с извънземен произход.

През годините тези теории са подхранвани от множество твърдения за предполагаеми наблюдения на НЛО в района.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ама Разбира Се

    33 0 Отговор
    Поредното замазано петно!
  • 2 Коко

    20 0 Отговор
    Може да си снимат рекламно клипче на самолетите с дрон........
  • 3 ДАРАБАРА

    14 0 Отговор
    защо не заснеха някоя не рамазана летяща чиния ахахахахахахаххаихиахиахиахахаи :)))))))))))
  • 4 ABSYSK

    11 0 Отговор
    ,,Драматична" тъпотия..!
  • 5 lol

    4 0 Отговор
    Пробват си нло-тата дали работят