Last news in Fakti

27 Февруари, 2018 16:39 4 267 3

Ким Кардашиян шокира феновете си... с розово (СНИМКА)

  • ким кардашиян-
  • риалити звезда-
  • нова визия-
  • нов външен вид-
  • цвят на косата-
  • розово-
  • промяна-
  • розова коса

Риалити звездата обича да променя косите си

Ким Кардашиян шокира феновете си... с розово (СНИМКА) - 1
Снимки: Instagram

Ким Кардашиян Уест изненада своите фенове с нов външен вид. Риалити звездата боядисала косата си в розово, съобщи Contactmusic.

37-годишната сексапилна красавица качи своя снимка в социалните мрежи, за да могат стотиците милиони нейни последователи да се запознаят с новия й нестандартен външен вид.

"Харесва ли ви новата ми розова прическа", попита Ким.

Въпреки че на снимката се виждат корените на косата й, фенове в Twitter се чудеха дали звездата не е тръгнала по стъпките на по-малката си сестра Кайли Дженър и не е сложила перука, вместо да прави драстични промени с външността си.

Половинката на Кание Уест обаче, бързо разсея тези слухове, като увери в Twitter: "Не нося перуки. Става въпрос за нова прическа."

Изглежда, че бонбоненият цвят на косите ѝ ще се запази за известно време. "Мисълта да се върна към тъмния цвят ме кара да се чувствам тъжна", коментира тя в Twitter.

След оповестяването на драстичната промяна в социалните мрежи, звездата от "Keeping With the Kardashians" излезе да разходи розовото си аз из Лос Анджелис.

Ким Кардашиян шокира феновете си... с розово (СНИМКА)

Ким Кардашиян Уест, която има 4-годишна дъщеря Норт, двегодишен син Сейнт и 6-месечна дъщеря Чикаго от съпруга си рапъра Кание Уест, не за пръв път променя външния си вид. Тя смени амплоато си няколко пъти в рамките на година — естествената й дълга черна коса бе подстригана късо, преди да се появи с платинено руси коси на Нюйоркската седмица на модата през септември м.г.

Ким Кардашиян шокира феновете си... с розово (СНИМКА)

Ким Кардашиян шокира феновете си... с розово (СНИМКА)
Ким Кардашиян шокира феновете си... с розово (СНИМКА)

Миналия месец Ким довери, че възнамерява отново да смени цвета на косата си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 фен

    2 1 Отговор
    ДЕБЕЛА КРАВА
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.