Last news in Fakti

4 Март, 2018 10:17 18 993 9

Продават 19-годишна секс робиня за 22 000 евро

  • секс робиня-
  • продажба-
  • ескорт-
  • арест-
  • русия

Станаха известни самоличностите на момичетата, които се опитаха да продадат на летището Домодедово в сексуално робство своя приятелка. Според Telegram-канал 112 Ксения С. и нейната приятелка Татяна П. са заподозрени в организирането на продажбата.

Телевизионният канал показва снимки на двете задържани. Според някои данни едно от момичетата се е занимавало със спорт и е работило като ескорт, пише "Блиц". Момичето, обявено за продажба, двете срещнали в социалните мрежи. Също там те търсели потенциален купувач. Ролята на купувача обаче изиграл оперативен работник. Момичетата поискали 1,5 милиона рубли за своята "стока".

"Според следователи, на 1-ви март 2018 г. на територията на московското летище Домодедово за 1,5 милиона рубли злоумишленици са продали момиче родено през 1999 г. с цел сексуална експлоатация от трети лица извън Руската федерация ", се казва в доклада на следствения комитет. Заподозрените бяха задържани като част от оперативна дейности от служителите на Министерството на вътрешните работи.

Според някои доклади задържаната Татяна изразила желанието си да сътрудничи на разследването. Момичето казало, че само е намерила подходящото момиче, но не се е опитала да организира продажбата. Отговорността за това, тя твърди, че е на приятелката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мужик

    34 33 Отговор
    Руските ценности...

    Коментиран от #2

  • 2 Насо

    50 18 Отговор

    До коментар #1 от "Мужик":

    Защо пък руски? Та у нас в България,всекидневно се продават момичета,и се изнасят главно за Косово,Албания,Македония,Гърция,Западна Европа...! Е,да -разликата е,че не ги ловят както в този случай в Русия,ти сигурно това имаш предвид под "руски ценности"?

    Коментиран от #8

  • 3 Родригес

    4 4 Отговор
    Как...Косово,Албания.....
    В кой,век...живеят...!!!
    Теа....селянки...!!!
  • 4 гост

    17 7 Отговор
    Че то в България има цигански пазари където се продават легално със знанието на цялата държава. В Русия поне има закони , и сега тия двете ще ядът дървото много години.
  • 5 ДДД

    38 1 Отговор
    аз за жена ми за 15 години около 50 000 съм дал
    и ни секс ни робиня
  • 6 Стоян

    2 3 Отговор
    В тая сибирска кочина има само алкохолизъм, проституция, спин и домашно насилие, но родните мужуци много ги обичат (; нищо, че е*аха мамата на България 3пъти през последния век.... 1916-та, 1944-та и за последната дата се сетете сами!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ЖОРО

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Насо":

    Щом си толкова осведомен подавай сигнали да ги ловят и тук гадовете

    Коментиран от #9

  • 9 Гражданин

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "ЖОРО":

    На всякъде по света от незаконна дейност като наркотици,проституция и контрабандни стоки става чрез отчет на властите.Нека не се заблуждаваме.Нека не се заблуждаваме,че и с тази истанбулска конвенция целта е защита на жените,докато биват продавани като стока из цяла Европа.Аз на това му викам цинизъм.